Numerologia de la general la particular

”Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște Universul și Zeii” scria pe frontispiciul Templului din Delphi.

Nu se știe dacă Numerologia este mai veche decât Templul. Cel care a făcut-o celebră este Pitagora, dar se zice că, de fapt, ar fi veche de când Lumea, cifrele stand la baza a orice există pe Pământ.

Nu se știe nici cine de la cine s-a inspirat, nici măcar dacă există vreo astfel de legătură. Ce se știe cu certitudine este că Numerologia nu prezice, ci face prognoze, revelează nu cantitatea, ci calitatea și potențialitatea.

Calitatea și potențialul a ce? A orice se poate cunoaște în Univers, căci tot ceea ce poate fi cunoscut are – în general – un număr și în particular o multitudine de numere asociate.

În particular, pentru tine, o analiză Numerologică îți poate revela calitățile, tendințele de a acționa, dorințele și aspirațiile, ceea ce te împlinește ca ființă umană sau ceea ce te poate bloca să înaintezi prin viață.

În particular, Numerologia îți va revela din calitățile tale, fie că le manifești sau încă nu le manifești conștient.

Tot în particular, o analiză Numerologică îți va revela și des-cifra multe  dintre calitățile și defectele celorlalți cu care relaționezi, astfel încât să te adaptezi mai ușor în relația cu aceștia. Fie că ei sunt copiii tăi, partenerul de cuplu, colegii de echipă, partenerii de afaceri, vecinii.

În general, Numerologia îți poate descrie foarte bine lucruri, situații, contexte, oameni.

În general, Numerologia îți poate revela tendințele unui an sau a unei luni și cum te poți adapta tu la ele.

În general, cunoaște-te pe tine în particular și așa îți clădești Lumea pe care ți-o dorești cu adevărat!

Numerologia este calea ideală pe acest drum.

Vino la mine să te întâlnești cu tine!

Bogdan