Freddie Mercury – Mr. Bad Guy cu voce dumnezeiască

Nici că se putea o zi mai bună de naștere pentru cineva precum Freddie, care a fost și va rămâne pentru toți fanii săi ca Showman-ul cu cea mai strălucitoare voce din câte au fost vreodată.

M-a fascinat de când aveam 12 ani. Vocea i-am auzit-o prima dată înregistrată pe discul acela de vinyl, cu copertă argintie – The Game. Spre perioada studenției deja știam ”pe de rost” toate albumele Queen și toate albumele sale solo… E greu să nu te fascineze o personalitate atât de ”strălucitoare” cum a fost omul acesta.

Freddie Mercury s-a născut pe 5 septembrie 1946.

Numele primit de la părinți, Farrokh Bulsara, avea vibrația 7. Aceeași cu cifra Destinului său, șapte. Și-a luat un nume de scenă cu vibrația 1 (Freddie Mercury = 1), care i-a dat unicitate în lume, putere creatoare și lidership.

A avut Vibrația Interioară 5, aceeași ca și Vibrația Globală, la fel ca și Mercury – planeta Mercur ce este și ea exponenta stelei cu cinci colțuri.

Și tot din cinci elemente se formează și linia bunăstării materiale din matrița sa psiho-eneego-informativă, acea linie care a fost cea mai de sus pe Scara Împlinirii lui Freddie. Asta l-a atras și la făcut să se simtă împlinit cel mai mult în viață.

Din prima și până în ultima clipă a vieții sale, a văzut lumea prin ochii Omului Liber și ne-convențional, ce vrea să (se) joace pe el însuți ca nimeni altul, oricând, oriunde și cu orice preț.

Dacă privești întreaga existență, creație și manifestare a lui Freddie Mercury, o să vezi și o să simți peste tot vibrația lui 5

Despre ce vorbește cifra cinci? Progres, non-conformism, Imagine de Sine, intuiție, bufonerie, joacă, libertate de exprimare pe scena vieții, unde să existe spectatori și aplauze…

I-a plăcut să facă lucrurile numai în felul său, ascunzându-se, asemeni unui clown, în spatele măștilor pe care le-a purtat. Într-unul din cântecele sale, The Great Prender, spune: ”I am wearing my heart like a clown...” Nici că putea să descrie mai frumos și mai poetic esența omului născut într-o zi de 5 septembrie…

Un înger și demon viril, purtând o haină de intelectual talentat…

A căutat să-și facă propriile ”reguli” și chiar și pe acestea le urma inconsistent, căci se plictisea repede și mereu căuta ceva nou. A debordat de creativitate și de dorința de noutate și progres, având și modul său unic de a-i motiva și a-i face pe ceilalti să-l ia în seamă și să-l urmeze.

A fugit de rutină cât a putut, alegând o viață de artist cu scenă mondială. Cifra 8 a avut valoarea zero în matricea sa, ceea ce l-a ajutat să nu rămână captiv în ce spune lumea despre el. A beneficiat de energia lui 8 din numele trupei Queen, a cărui lead vocal a fost până la finalul vieții.

Oricare om ce a venit pe lume într-o zi de 5 septembrie are o legătură specială cu tatăl său, pe care are misiunea să-l asculte și să ducă mai departe talentele și măiestria neamului din care provine. Se vede și din matricea sa că a trebuit să se supună inițial tatălui său și ulterior a căutat bărbați cărora să li se supună și de la care să primească îndrumare și autoritate.

Nici mama sa, în copilărie și nici alte femei ulterior nu ar fi putut să-l facă să le urmeze sau să li se dedice pe atât de mult pe cât a fost atras de energia masculină.

Freddie n-a avut un caracter puternic. A fost sensibil psiho-emoțional și a învățat numai ce i-a plăcut lui. A avut în schimb unicitate (există un singur 1 în matricea sa), pe care a cultivat-o în toate felurile.

Și deși nu dădea dovadă de mare tărie de caracter, a avut Linia Voinței extrem de puternică, debordând de energie fizică (trei cifre de 4) și energie sexuală (doi de 6) pe care le-a jucat cu talent și măiestrie. Aceste aspecte explică și vocea sa nemaipomenită, cu patru octave, ceva greu de atins de oricare din soliștii vocali ai acestor timpuri.

Unui om cu 444 în matrice îi este greu să-și stăpânească chemarea trupului fizic și cade ușor pradă dependențelor de mâncare, droguri, alcool și sex, mai ales în combinație cu 66 și cu un singur 1 din matrice. Dar tot trupul său și vocea sa l-au ajutat enorm să creeze și să performeze la un nivel artistic neegalat de nimeni altcineva. Chiar și când boala a pus stăpânire pe trupul lui, a continuat multă vreme să concerteze la un nivel de mare performanță, căci corpul l-a ajutat atât cât a putut.

Cifrele 5, 4 și 6 descriu cumva cel mai mult existența acestui om. Viața personală și viața scenică, vocea sa unică, toate stau sub aspectele acestor cifre.

Sunt binecunoscute petrecerile hedonice pe care le organiza și unde plăcerile trupești și cele cinci simțuri erau onorate în moduri greu de de închipuit către de omul de rând.

A trăit și s-a ”jucat” în viața lui timp de 45 de ani, adică exact cinci cicluri de nouă ani…

Freddie a plecat spre stele în 1991, pe 24 noiembrie… Ultimul număr operativ din codul lui numerologic este 6, provenit din 24…

Mă opresc aici, deși ar mai fi multe de descifrat.

Ca o concluzie la întreaga viață și la manifestarea artistică a celui ce a fost Freddie Mercury – prin prisma datei de naștere și a numelui său, arată că omul a fost guvernat de un spirit liber, talentat și unic, cu o voință puternică de a avea și a se bucura la maxim de bunăstare materială.

Freedie a fost și va rămâne ”Mr. Bad Guy” – un etern campion rebel, cu voce dumnezeiască, ce face show-ul să continue