Roger Federer – Regele cu lecția smereniei de a fi în serviciu

 

Roger Federer s-a născut pe 8 august 1981, sub semnul a două cifre care vorbesc exact despre transformare prin ambiție și leadership. Dacă privim viața și activitatea de până acum a acestui om, se observă clar aceste aspecte. M-am întrebat de multe ori care sunt forțele principale care îl împing pe Federer prin viața sa atât personală cât și profesională și din numerograma natală se observă prezența puternică a cifrei 1 (liderul) și a cifrei 8 (ambițiosul), iar cifra 9 le încununează pe acestea prin forța transformării perpetue.

Cauza venirii sale pe lume este legată de exprimarea cu putere maximă a unicității și individualității în tot ceea ce este ca ființă umană. Are din naștere de trecut lecția puterii și ambiției la nivel mondial, cu prețul sacrificiului de sine, dacă este cazul.

Ziua și luna nașterii au amândouă cifra de vibrație 8. Cum e el în intimitatea sa, așa se arată și celorlalți. E o vorbă despre genul ăsta de oameni: ”Ce-i în gușă, și-n căpușă”. Nu poartă mască, este el însuși tot timpul, nu caută să ascundă nimic din esența lui în spatele vreunei perdele de fum.

Închipuiți-vă că și când e în solitudine și când e între oameni, tot la fel gândește, visează și acționează: ca un suveran. E transparent din punctul acesta de vedere, nu poartă măști, nu se ascunde și nici nu vrea s-o facă vreodată.

Fie singur, fie că e înconjurat de familie, de prieteni sau de spectatori, Roger se poartă pe sine ca un suveran, mânat de ambiție și orgoliu.

Eu cred că și pjamaua pe care o îmbracă atunci când merge la culcare are blazon cusut pe piept.

Din copilărie își clădește imaginea omului de elită în toate aspectele sale. Asemenea leului la care toate animalele pădurii i se închină, este rege în viața lui și când servește și când este servit.

Numerograma lui e ”ticsită” de 1 și 8, câte patru din fiecare, cifra destinului este 8, iar al patrulea număr operativ are vibrația 1! Ceea ce-l mai domolește cumva în impetuozitatea și-n egoul lui nemăsurat este cifra de vibrație globală 7 (ca și provocarea majoră în viață), care îi cere înțelepciune și detașarea de lumea materială pentru a nu rămâne blocat în acumularea de bani și faimă de dragul de a-și consolida puterea deja avută de la naștere.

Capacitatea de dominație a acestui om este colosală pe toate planurile. Trece prin multe lecții până să-și dezvolte PUTEREA, AMBIȚIA, SPIRITUL de SACRIFICIU, ONOAREA și a deveni CINEVA semnificativ în lumea asta, rămânând întotdeauna corect și vertical. Un om ca el nu are voie să greșească de multe ori – și asta nu e ușor de dus ca om între oameni.

Pentru Federer sunt foarte importante FAMILIA și OAMENII și trebuie să devină cineva care transformă societatea și lumea în întregul ei. Este extrem de important să respecte întotdeauna legea și ordinea spirituală, dar și pe cea socială. Trebuie să-și țină și verticala, dar și orizontala perfect la la 90 de grade, să nu caute să înșele pe cineva, să nu cedeze chemării egotice de a se poziționa mai presus de alții. Și omul ăsta chiar are un Ego până la Cer și înapoi, se vede clar în cifrele ce-l descriu!

Aceste atribute sunt adânc sădite în conștiința lui, născându-se Elveția, țara care respiră și exprimă la maxim energia puterii financiar bancare de pe planeta asta.

Luând pe rând, câteva din aspectele revelate din matrița psiho-energo-informativă, observăm așa:

Vibrația interioară 8, vibrația exterioară tot 8, iar cifra destinului tot 8! Repetă lecția mereu și mereu, toată viața, până când (se) va cunoaște și va învăța la perfecție jocul puterii și al sacrificiului. Oamenii cu semnul 8888 în numerogramă sunt mai rari și e dovedit că au para-capacități de a sluji idealurile umane și umanitatea în întregul ei.

Acest semn ne arată că Federer este dependent de o imagine perfectă în ochii lumii. Îl doare rău de tot când pierde, iar imaginea lui socială și percepția celorlalți despre el contează mai mult decât orice altceva.

Știe exact ce vrea și caută să arate asta tuturor. Are foarte rar dubii despre el însuși. E energic psihic și e dotat din naștere cu un spirit antreprenorial extraordinar. În privința chestiunilor financiare, e foarte prudent și caută corectitudinea și dreptatea la toți ceilalți.

Pe cealaltă polaritate, optul are mereu de învățat și aplicat lecția integrității. Ceea ce spune și cere celorlalți șă aplice întâi la el însuși. Și tocmai asta-i vine cel mai greu să facă.

Roger are nativ mentalitate de conducător cu autoritate și carismă.

Forța psihică stabilă îndreptată în afara sa îl ajută să-și domine adversarii exact din prima clipă și să-i țină la distanță. Are o mare dorință de a-i fi respectat spațiul personal, pe care la rândul său trebuie și caută să-l respecte la ceilalți.

Pentru Roger, întotdeauna calitatea a predominat în fața cantității.

Linia carierei și a determinării este foarte puternic aspectată în matriță. Ceea ce-l face să se simtă cu adevărat împlinit este manifestarea liberă a creativității, la care ajunge greu și depinde direct de cât de corect se manifestă pe sine în societate, la toate nivelele.

Tot energia cifrei 7 din vibrația globală (și ca cifra provocării majore) ne arată că aspiră mereu la rolul de specialist, expert într-un domeniu de el ales – fie că vorbim despre sport sau business sau altceva.

Preferă rolul de lider, căci vrea să fie urmat decât să urmeze pe cineva – ceea ce este un motor extrem de puternic pentru a câștiga meci după meci, an după an, la un nivel de performanță maxim posibil.

Se vede în numerogramă că relația cu părinții lui a fost, este și va fi mereu ceva extrem de important în viața acestui om. Pe scurt, omul are o relație extremistă atât cu mama cât și cu tatăl său, având misiunea de a fi arbitru între aceștia, fără să țină cumva partea unuia sau celuilalt.

Și cum părinții sunt primii noștri ”programatori” și ”influenceri” în percepțiile noastre depre viață, e evident ca Federer a avut o copilărie în care părinții lui l-au modelat dramatic și puternic.

În viața asta, la nivel profund și personal, trebuie să învețe să își accepte părinții exact așa cum sunt și să renunțe a-i mai judeca aspru și nedrept.

Federer a ales să devină campion în tenis – un sport regal prin definiție. Dar, pentru oamenii în a căror numerogramă cifra 2 și 4 nu apar explicit (au valoarea zero), practicarea unui sport de performanță la nivel mondial devine o mare problemă. Căci și energia emoțională și energia fizică se manifestă la extreme – cand la maxim, când deloc. Iar după 35-36 de ani, adesea la oamenii aceștia apar boli cronice care nu-i mai lasă să performeze cu succes în activități fizice solicitante.

Și iată că și lui corpul fizic i-a dat multe bătăi de cap în ultima parte a carierei sportive, iar de acum înainte, dacă forțează și mai mult fizicul său în meciuri dure, va avea și mai multe de suferit din direcția aceasta. E clar că toate victoriile sale extraordinare și greu de egalat au fost obținute printr-o voință de fier dublate de ambiție și putere de sacrificiu de care numai cineva ca el este capabil. Și pe care le va putea pune mai departe în slujba oamenilor, dar nu prin confruntări directe pe terenul de tenis, ci prin a-i servi pe oameni cu puterea exemplului său.

Omul acesta s-a născut să învețe și să absolve lecția puterii de sacrificiu, să se ridice deasupra propriilor sale ambiții și să se pună în serviciul umanității.

Roger Federer este un rege care are de absolvit lecția puterii, deopotrivă atunci când servește și când este servit.