Nadia Comăneci – grație feminină de nota 10

Nadia este cunoscută în toată lumea ca cea care a adus gimnastica la perfecțiune, dobândind primul 10 la Montreal, pe când avea 14 ani. Îmi amintesc și acum că stăteam și priveam fascinat la televizor evoluțiile Nadiei la Olimpiada aceea și mă simțeam mândru să văd tricolorul ridicat la loc de cinste de datorită acestei fete cu zâmbetul de aur.

Data nașterii și codul numerologic arată foarte mult potențial de a face performanță, incusiv într-un domeniu sportiv. Oricui are un cod de acest fel i-aș recomanda să caute să-și exploateze și să-și investească în ceva ce include mișcare fizică toate calitățile psiho-fizice și psiho-emoționale imense ce le au nativ.

Nadia Comăneci este născută pe 12 noiembrie 1961, deci este în esența sa un trei. Este o sinteză, forma perfectă între energia masculină 1 și energia feminină 2, ambele vibrații fiind bine aspectate și în matrița sa psiho-energo-informativă.

A fost încă din prima zi de naștere o copilă plină de energie și curiozitate, comunicativă, veselă, exuberantă, spumoasă ca o șampanie. E foarte probabil că i-a copleșit pe părinți cu neastâmărul ei până să înceapă viața sportivă, unde si-a canalizat productiv cantitățile imense de energie psihică și emoțională.

Ca oricare alt om cu acest profil numerologic are tendința de a se mișca și a se manifesta prin vorbire excesivă, dacă nu își canalizează energiile productiv. Se vede că există o conexiune foarte mai mare între Nadia și mama ei, aceasta din urmă fiind și omul care a ales să o ducă pentru prima oară la o sala de gimnastică, pentru că – spune aceasta – nu mai știa ce să facă să-i găsească Nadiei un loc unde să-și consume energia debordantă.

Prin toată activitatea sa, printre alte sarcini, Nadia s-a achitat admirabil și de aceea de a crește statutul neamului său și a face ca numele său să fie cunoscut cât mai departe. Pe tot globul pământesc, azi, acest nume are o rezonanță puternică. În țară din lume, când spui Nadia Comăneci, oamenii se înclină cu respect și admirație.

Laolaltă, vibrațiile din data nașterii și cele din numele ei sunt frumos armonizate, chiar și după ce și-a adăugat numele soțului (Conner). Nadia are vibrația 2, care-i dă grație feminină fiind și în rezonanță și cu ultima cifră din codul numerologic. Numele întreg, înainte de căsători este exprimarea cifrei 3, adică exact vibrația interioară, iar Comăneci și Conner rezonează la vibrația cifrei 9, care-i conferă excelență și transformare continuă.

Însă, chiar înainte și-și primească numele, Nadia a primit din ziua nașterii calități native extraordinare, pe care le-a folosit la maxim pentru a obține performanță înaltă. Care sunt acestea, la o primă vedere?

Se observă o voință și o tărie de caracter de duritatea diamantului, dublată de o capacitate imensă de a genera emoție și bio-energie spre a realiza concret orice își imaginează cu mintea. Inteligența psiho-emoțională pe care o are această femeie este foarte greu de stăpânit, dar și foarte greu de învins de către concurenți.

Sunt cinci cifre de 1 și cinci cifre de 2. Ca o rachetă supersonică propulsată de o centrală nucleară, dacă e să fac o metaforă tehnică. Linia scopurilor este extremistă, astfel că odată ce s-a pus pe un anume scop puternic până la extrem, toate celelalte se vor subscrie acestuia până la împlinire.

Dacă ne uităm în matrița ei din perspectiva cailor, a trăsurii și a vizitiului, ei bine, caii au tot 10 elemente, trăsura are două elemente, iar vizitiul 1. Spre deosebire de majoritatea oamenilor cu o astfel de configurație ”bombă de energie”, ea a învățat să-și stăpânească foarte bine sistemul și să-l folosească fără ca acesta să se rupă sau să se distrugă iremediabil. Cu alte cuvinte, are cu ce, frate, are cu ce și știe să facă ce trebuie cu ce are!

Caută să străluceasca în tot ce este și face și își atinge scopurile, indiferent de ceea ce spun ceilalți despre ea. Cu toate că are un aer de ființă adorabilă, se pune cu putere pe ea însăși în centru, degajând o forță psihică foarte mare. Dacă o confrunți, ajungi să te simți în fața ei ca șoricelul în fața tigrului. Nadiei puțini oameni i-au devenit prieteni cu adevărat, însă pe aceștia i-a acceptat total. Loialitatea este una din valorile sale primordiale.

Sfera emoțională puternic aspectată îi oferă un magnetism căruia cu greu îi poate rezista cineva. Te atrage pur și simplu și nu poți să n-o iubești ca ființă, căci are multă căldură și o radiază de jur împrejur ca dintr-un cuptor. Da, Nadia simte și te face să simți foarte profund emoțiile pe care e trăiește. Nu-i ușor să trăiești alături de o asemenea personalitate, dar e probabil foarte provocator și fascinant.

S-a asezat foarte bine pe linia destinului său, descris de cifra 4, prin 22, ea mergând către acesta ”ca la carte”, cum se spune. Marele constructor din ea și-a spus cuvântul și ea l-a ascultat.

S-a folosit de voința psihică și de energia emoțională pentru a-și educa și domina corpul fizic prin perseverență și efort susținut, de durată. Sportul de înaltă performanță înseamnă activități care necesită ordine și metodă și multă răbdare, muncă zilnică de ani și ani de zile, antrenament și privare de multe plăceri ale vieții. Răbdare și muncă, perfecționare tot timpul și încrederea că vreodată, cândva, roadele vor veni.

Nu oricine reușește așa ceva, ca dovadă că dintre mulți oameni cu aceste potențialuri native, numai una este Nadia Comăneci în lumea asta.

Nadia a atins prima dată puterea perfecțiunii de nota zece în vara lui 1976, când avea încă 14 ani și se afla pe constantă la 8 graficul distribuției energetice anuale. S-a folosit de toată puterea ce o avea și a performat în lumea gimnasticii de nota 10 pentru prima dată. Ce număr de concurs a pprimit? Numărul 73 (talentul pus într-o formă perfectă) care compune numărul 10, care duce la cifra de vibrație 1. Ce frumoasă exprimare a vibrației unu de către o femeie, exponentă a energiei 2!

Nota zece, neîntâmplător, nu putea fi afișată la vremea aceea pe niciun panou de notare la gimnastică, pentru că nu mai existase precedent. Zecele și cinciul apar înscrise în foarte multe zone în numerograma Nadiei Comăneci, chiar dacă nu întotdeauna explicit și mi-ar lua multe alte pagini pentru a le revela toate acestea.

Aș spune la finalul acestei foarte scurte treceri în revistă a numerogramei Nadiei Comăneci că este cea care ne-a arătat în felul ei unic, cum se manifestă perfecțiunea grației feminine de nota zece.