Numărul de cifre din matrice – NumeroAtelier

Cifrele descriu calități și cantități. Numerologia, ca instrument de cunoaștere și autocunoaștere ne ajută să vedem și să înțelegem situațiile, contextele, comportamentele, predispozițiile și potențialurile. Când vine vorba de oameni, ne ajută să determinăm capacitățile și comportamentele acestora în contexte date.

Cifrele din data nașterii spun foarte multe despre fiecare om, mai ales despre potențialurile sale de a acționa mai rapid și mai puternic sau de a se poticni și a se bloca în drumul său prin viață.

Ce spune faptul că la tine în codul tău numerologic apar, de exemplu, mai multe cufre de 2 decât la alți oameni?

Dar când apar multe cifre de 5? Sau de șapte? Sunt multe combinații posibile, însă există niște aspecte comune la toți, pe care ți le arăt la atelier și care sunt foarte important de luat în seamă, căci te ajută rapid să te înțelegi și să te cunoști mai bine.

Îți promit că o să spui de mai multe ori Wow! și apoi te vei simți mult mai bine cu tine

Indică numărul de cifre din numerograma ta o slabiciune, ca un călcâi al lui Ahile? Dar dacă și când ai parte de un adevărat Cal Troian cu care poți pătrunde cu ușurință prin blocajele din viața ta? 

Despre ce însemnătate are numărul de cifre din data ta de naștere vorbim, experimentăm practic, ne extindem cunoașterea, socializăm și ne bucurăm de noi la NumeroAtelierul din 23 septembrie 2021, de la 18:30. 

Pe Zoom online.

 N-ai nevoie de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă știi deja, cu atât mai bine, vei putea aprofunda și practica mai mult.

Locurile sunt limitate, dar posibilitățile de creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

 

Pentru a te înscrie, folosește buton Înscrie-te de mai jos

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro) – dacă nu ai deja abonament. Îți voi răspunde la email cu detaliile de plată și linkul de conectare la zoom.

Hai să ne cunoaștem mai bine și prin intermediul numărului de cifre care ne caracterizează!

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan