Caii, Trăsura și Vizitiul – NumeroAtelier

Cifrele descriu calități și cantități. Numerologia, ca instrument de cunoaștere și autocunoaștere ne ajută să vedem, să descifrăm și să înțelegem situațiile, contextele, comportamentele, predispozițiile și potențialurile. Când vine vorba de oameni, ne ajută să determinăm capacitățile și comportamentele acestora în contexte variate.

Și tu și eu și oricare alt om este un sistem trinitar, pe care îl putem asemui metaforic cu Caii, trăsura și Vizitiul. La fel ca și  creierul uman, care are trei părți, fiecare având roluri distincte. Cum inter-acționează aceste trei părți, cine pe cine conduce și cum ne afectează asta acțiunile, comportamentele și mersul prin viață?

Știi că matricea ta numerologică deține în ea informații clare despre asta? 

Vino joi, 30 septembrie 2021 la NumeroAtelier (pe Zoom online) și o să afli despre tine multe lucruri interesante, despre care poate ai auzit pe ici-colo, la modul general. Aici afli particular, exact cum funcționezi tu atunci când chiar ai de luat decizii importante ăentru tine. 

 N-ai nevoie de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă știi deja, cu atât mai bine, vei putea aprofunda și practica mai mult.

Locurile sunt limitate, dar posibilitățile de creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Pentru a te înscrie, folosește buton Înscrie-te de mai jos

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro) – dacă nu ai deja abonament. Îți voi răspunde la email cu detaliile de plată și linkul de conectare la zoom.

Hai să ne cunoaștem mai bine și din perspectiva celor trei părți din noi pe care le numim metaforic Caii, Trăsura și Vizitiul!

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan