Provocări și Oportunități – NumeroAtelier 25 noiembrie 2021

În primii 9 ani de viață, am crescut la bunici, undeva spre munte. Am avut la dispoziție o curte mare și pădurea largă, la doi pași de casă. M-am bucurat de prieteni cu care alergam prin poieni și umblam pe coclauri, ne jucam de-a v-ați ascunselea în natură și respiram aer curat. Cântam la chitară, cunoșteam oameni noi în fiecare vară și legam prietenii bazate pe muzică, sport și făcut ”cazemate” în pădure. Am avut multe ocazii să explorez lumea și viața cum nu aș fi putut să o fac dacă părinții mei m-ar fi ținut lângă ei, la București, într-un apartament de bloc.

M-am întrebat cum de am avut aceasta oportunitate de a-mi petrece copilăria atât de frumos. Da, am avut și marea provocare a dorului de mama și de tata în toți acei ani, dar am învățat să mă descurc mai ușor printre ceilalți fără să mă bag sub fusta mamei la primele semne de slăbiciune. 

M-am întrebat cum de am avut oportunitatea de a călători timp de 18 ani (2×9) prin lume – datorită jobului, sau cum de m-au provocat (și mă provoacă, încă) atât de mult relațiile de cuplu. Am fost căsătorit 18 ani (iar 2×9) și m-am bucurat de fiecare moment al căsniciei, dar când a fost să merg mai departe, am făcut-o cu asumare, pentru că simțeam că viața îmi cere alte experiențe pe care nu le-aș fi putut trăi rămânând în același context familial. 

M-am întrebat multă vreme cum și când apar perioadele de schimbare majoră în viața unui om. Când, oricât te-ai opune, dacă nu o faci tu, oamenii din anturaj și mediul te împing spre a face pași mai departe. Oricât de dureros ar veni (pentru că ne opunem), schimbările semnificative pentru noi apar și ne provoacă să ieșim din ”confort”.

Avem parte de perioade bine definite prin viață, în care anumite evenimente se petrec cu scopuri clare, pe care le înțelegem adesea mult timp după ce ele au loc. Am căpătat înțelegere despre acestea abia după ce m-am apucat de studiul numerologiei, acum 7 ani.

Așa cum natura are ciclurile sale, pe care le numim anotimpuri, așa fiecare dintre noi traversăm anotimpuri ale vieții și putem ști despre ele și dinainte să le parcurgem. Așa ne putem pregăti și evităm să ne prindă gerul îmbrăcați în costum de baie 🙂 Când vine iarna, pui cauciucurile de iarnă la mașină, nu?

În fiecare dintre acestea, avem provocări, dar și oportunități specifice. Dacă le știm și le folosim conștient, atunci e ca și cum am merge cu vântul în pânzele corabiei. 

Cum ar fi dacă ai cunoaște care sunt pentru tine aceste perioade, la ce vârstă treci dintr-una în alta și care sunt provocările majore pe care viața ți le ridică? Știi cum e, vin momente în viață când simți că ceea era valabil pentru tine până atunci, brusc și-a pierdut însemnătatea. Care sunt acele momente când apar noi oportunități în profesie, în familie, în a ne cumpăra o casă sau a ne schimba jobul sau a începe ceva nou pentru noi înșine?

Ce ne provoacă în prima, a doua și a treia parte a vieții și care este provocarea majoră de-a lungul întregii vieți? Cum știm perioadele când acestea apar?

Da, sunt anumite vârste când avem de trecut anumite lecții (și nu la toți oamenii sunte aceleași) și indiferent că le știi sau nu, ele apar.

Dar cum ar fi să știi ce avantaje și oportunități ai în aceste perioade ale vieții și cum să le folosești cât mai eficient pentru tine și pentru cei dragi ție?

Cum ar fi să te poți uita înapoi prin viața ta și să înțelegi mai bine de ce anumite perioade din trecut au fost cum au fost? Care ți-au fost oportunitățile pe care le-ai avut? Poate că te-ai bucura mai mult de tine, înțelegând trecutul, acceptându-l așa cum a fost și împaciunindu-te mai ușor cu tine și cu alegerile făcute atunci?

Vino joi, pe 25 noiembrie 2021 de la 18:30 la un NumeroAtelier pe care l-am creat cu scopul de a lucra practic pe această temă. 

O sa afli despre Provocările și Oportunitățile majore din viața ta, cum se calculează și ce înseamnă fiecare dintre acestea pentru tine. Adică ce ai de făcut pentru transforma în oportunități toate provocările din viața ta.

Practicăm, ne bucurăm și ne susținem împreună, cu drag de pasiunea noastră comună: Numerologia folosită pentru cunoaștere, auto-cunoaștere și dezvoltare.

Locurile sunt limitate, dar posibilitățile de creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Înscrierea se face prin butonul de mai jos (Mă înscriu la NumeroAtelier)

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro) – dacă nu ai deja abonament.

Dacă vrei abonament (așa obții preț redus la NumeroAteliere), mergi aici https://bogdanungureanu.ro/2021/10/25/program-numeroateliere-noiembrie-decembrie-2021/

Dacă ai pe cineva drag despre care știi că și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină, să se înscrie la rândul său.

Locurile sunt limitate (vreau să lucrez cu fiecare participant în parte), însă posibilitățile tale de autocunoaștere, creștere și dezvoltare sunt nelimitate.Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Bogdan Ungureanu