Scara fericirii personale – NumeroAtelier 9 decembrie 2021

Am fost foarte plăcut surprins când mi-am alcătuit prima oară această Scară a fericirii personale. Abia atunci am înțeles ce mă motivează și mă bucură pe mine cel mai tare. Și era diferit de ceea ce credeam până atunci că ar trebui să fac. Nu era vorba despre bani sau despre nu știu ce averi colosale, nici despre vreo anume profesie pe care dacă o urmez ca la carte – toată viața, mă voi fi umplut de fericire. Era altceva, dar făcea sens mult pentru mine. A fost ca o eliberare și a venit ca un ”Aha, da, frate, acum știu ce vreau, știu ce caut ca să mă bucur de viață oricând și oriunde aș fi!”

Dacă te-aș întreba pe tine cu ce te ocupi, mi-ai răspunde, probabil, cu o descriere despre profesia ta sau despre activitățile tale cotidiene. Și dacă ți-aș spune că de când te-ai născut, te ocupi cu urcatul și coborâtul? Că ești continuu pe scări, uneori urci, alteori cobori, uneori cazi, alteori te oprești pe o treaptă și stai acolo o vreme?

Încă de la naștere, fiecare om (deci și tu), are o scară pe care se mișcă. Poți să-i spui drum, poți să-i dai ce denumire vrei, dar tot ca o scară arată, căci urci, cobori și adesea stai pe o treaptă anume până poți face pasul următor. Ca orice scară, are trepte, unele mai mari decât altele, unele mai solide decât altele, unele mai ademenitoare decât celelalte.

Pe unele trepte nici nu-ți vine să calci, ci ai vrea să le sari. Și, ca orice scară, are o treaptă finală, la capătul căreia, când ajungi, te simți bine, simți cumva că ai ajuns on ”top of the world”. Treapta de la capătul scării nu este finalul vieții, ci este acel loc unde năzuiești să ajungi și să te menții cât mai mult în fiecare zi, ca să trăiești cât mai mult stare de bine.

Despre  Scara împlinirii tale – Ce și cum te împlinește cu adevărat este vorba la NumeroAtelierul din 9 decembrie 2021.

Există o metodă numerologică de a ”vedea” cum arată scara fericirii în general și apoi cum arată în particular scara ta. Sau cum arată concret scara altui om – fie că acesta este copilul tău, partenerul tău de cuplu sau mai știu eu despre cine ai vrea să știi tu mai multe în direcția asta.

Ți-ar fi de ajutor să cunoști mai multe despre ce anume te împlinește pe tine cu adevărat, dincolo de ceea ce ai văzut la alții și dincolo de ceea ce ți-au spus alții că ar fi bine pentru tine? Dacă te afi în proces de auto-cunoaștere, cu siguranță că ai răspunde DA.

Mie mi-a fost de mare ajutor să cunosc despre asta, căci am avut un mare A-ha! și de atunci n-am mai căutat împlinirea în locuri în care nu era.

Nu suntem cu toții la fel, chiar dacă în general arătăm fizic cu toții la fel. Apropo, nu suntem nici pe departe egali unii cu ceilalți când vine vorba de scara fericirii personale, ci din contră. Dar cum e anume pentru tine?

Nu-ți spun mai multe aici despre asta, ci te invit pe 9 decembrie, de la 6 jumate seara pe zoom online la NumeroAtelier. Ce-ți promit este că vei afla acolo ceva concret despre tine și despre cum anume să faci ca să-ți găsești propria scară de valori.

O să-ți arăt practic cum să faci să evaluezi corect ce de ce depinde în viața ta ca să te simți împlinit(ă) cu adevărat. O să ai momente de ”Ah, în sfârșit acum mi-e clar și limpede ce anume mă face fericit(ă) și împlinit(ă) și știu ce am de făcut mai departe”.

Nu mai spun cât de valoros este să știi concret ce-l împlinește pe copilul tău – căci cel mai adesea copilul are o cu totul altă scară de valori decât părinții săi. La fel și partenerul de cuplu.

Ba mai mult, o să vezi cât de valoros este când pui alături scara ta de valori cu a partenerului de cuplu și so vezi asemănările, dar și diferențele. Așa poți face relația de cuplu mai frumoasă și mai împlinită și așa poți să-i oferi copilului tău sprijin pe propria sa scară a fericirii.

N-ai nevoie de cunoștințe de numerologie ca să urmărești acestă înregistrare, iar dacă deja ai cunoștere în domeniu, vei consolida ceea ce ști

Înregistrarea video a evenimentului costă 120 de lei. O poți solicita prin email

Dacă ai pe cineva drag despre care știi că și-ar dori această înregistrare, nu ezita să-i dai linkul la această pagină

Bogdan Ungureanu

Coach
Numerolog (Membru în Asociația Numerologilor din România)