NumeroAtelier despre 2022 – Cum să fii în armonie cu anul ce urmează

Era un tip care mergea într-o zi, cu viteză pe autostradă când aude la radio un mesaj de urgență de la autorități. Mesajul suna așa: ”Atenție, către toți conducătorii auto de pe autostradă, există un mare pericol de accidente deoarece este un șofer nebun care merge pe contrasens!”. La care tipul strigă cu voce tare:

Care unul singur, domne, că sunt sute de nebuni care vin spre mine pe contrasens!!!” 🙂

Mai este puțin până trecem pragul dintre 2021 și 2022.

Fiecare an are propria melodie, ”cântă” într-o anume gamă și asta ne aduce tuturor și fiecăruia în parte o stare de spirit pe care o trăim.

Și cum anul 2022 e compus numai din cifra doi, ”cântecul” care ne va suna în urechi tuturor e foarte special.

Cifra doi vorbește despre direcție și sensurile aferente acestei direcții.

Tu în ce direcție vrei să mergi în 2022?

Vrei să mergi pe sens, sau pe contrasens? Vrei să fii în armonie cu anul 2022 sau vrei să mergi împotriva curentului, pe ideea că fie ce-o fi și văd eu la final?

Hai la NumeroAtelierul din 16 decembrie, de la 18:30 și privim împreună la anul ce vine și la ce te ajută să fii în armonie tine, cu ceilalți, cu Universul anului 2022.

N-ai nevoie de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă deja ai cunoștere în domeniu, vei consolida și vei contribui în același timp la dezvoltarea celorlalți.

Locurile sunt limitate (vreau să lucrez cu fiecare participant în parte), însă posibilitățile tale de autocunoaștere, creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro)

Înscrierea la NumeroAtelier (are loc pe zoom online) se face prin butonul de mai jos: Mă înscriu la NumeroAtelier. În cazul acesta primești ulterior gratis (la cerere) înregistrarea audio/video a evenimentului.

Dacă nu poți participa la NumeroAtelier, dar vrei înregistrarea video/audio, dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro. Înregistrarea costă 120 de lei și o primești de la mine începând cu 18 decembrie 2021. 

Dacă ai pe cineva drag despre care știi că și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină, să se înscrie la rândul său.

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Bogdan Ungureanu
Coach
Numerolog (Membru în Asociația Numerologilor din România)


Mă înscriu la NumeroAtelier