Vector Zero – NumeroAtelier 23 decembrie 2021

Nu există cifre ”lipsă” și nici vectori lipsă în numerograma natală sau în numele tău, ci există vibrații care au calitatea ZERO.

Acolo unde apare zero, de multe ori mintea noastră se repede să o interpreteze mai degrabă ca pe un nimic, ca pe ceva nul sau care nu există.

Și dacă zero are și alte calități, mai ales când vorbim de vectorii din matricea numerologică? Cum se simt stările noastră de bine, cum sună scopul nostru, și cum arată cariera noastră prin viață când sunt descrise de Marele ZERO? Există oameni cu creativitate zero?

Vectorii sunt acea linie formată dintr-o succesiune de trei cifre ce descriu trăsături, atribute, calități și comportamente ce definesc activitatea omului sau a oricărui sistem de-a lungul existenței sale.

Ce înseamnă când o linie (vector) din numerograma natală este zero și cum ne încurcă și ne ajută asta prin viață?

Despre toate acestea, joi, 23 decembrie 2021, de la ora 18:30, pe Zoom online, la un NumeroAtelier cât se poate de practic, care va dura două ore.

NumeroAtelierul este destinat celor care deja au cunoștințe în domeniu și caută să se dezvolte mai mult, practicând împreună aceeași pasiune în numerologie și auto-dezvoltare.

Participarea costă 120 de lei

Să ne revedem sănătoși și bucuroși!

Mă înscriu la Numeroatelier