NumeroAtelier – Profil Funcționalități în cuplu

Degeaba ești compatibil cu cineva dacă după o vreme ajungi la conflicte în relație, pentru că aceasta e nefuncțională și voi vă simțiți nefericiți în compatibilitatea voastră.

Rețeta fericirii unui cuplu nu există scrisă dinainte, ea se construiește și este unică pentru fiecare cuplu în parte… Rețeta se scrie pe măsură ce trăiești în acel cuplu… Pentru că cei doi oameni care alcătuiesc cuplul au particularitățile și unicitățile lor, dorințele și limitele lor… Și au și ceva în comun de s-au atras, nu?…

Partea frumoasă și fascinantă e că foarte multe dintre asemănări și diferențe sunt cifrate în data de naștere a fiecăruia dintre cei doi din cuplu. 

Ce ne aduce împreună (ce ne face să ne atragem), ce ne ține laolaltă și ce ne diferențiază în relațiile noastre?
Cu cine ”suntem compatibili”, cu cine suntem complementari și cum – știind asta – ca relația să fie funcțională? 

Există unelte Numerologice foarte eficiente în a creiona profilul Numerologic al Funcționalității unei relații între doi oameni.

Pot fi un El și o Ea într-o relație de cuplu, dar putem extinde aplicabilitatea acestor unelte la membrii al unei aceleiași echipe, sau la relația părinte și copil… 

Putem afla dinamica dintre oameni prin dinamica dintre cifrele care ne descriu cel mai bine. Și așa aflăm multe despre condițiile în care acel cuplu poate evolua armonios sau, din contră, condiții care duc la conflicte și la experiențe nefericite și dureroase…

Din oricare experiență se poate învăța ceva, dar cine își dorește să experimenteze doar relații neplăcute și fără stare de bine?

De aceea, am făcut acest NumeroAtelier pe 3 februarie 2022, de la 18:30 la 21:30, în care îți arăt mai multe unelte numerologice de profilare numerologică a relației și mai ales în ce condiții aceasta este funcțională. 

Printre altele, la NumeroAtelier primești:

  • Instrumente numerologice eficiente și lesne de folosit, ca să determini profilurile de compatibilitate pentru ambii membrii ai cuplului.
  • O nouă perspectivă din care să privești compatibilitatea și ceea ce te împlinește într-o adevărată relație de cuplu…
  • Moduri simple și practice prin care descoperi punctele forte și punctele sensibile ale relației
  • O metodă de identificarea a potențialelor probleme ce ar putea apărea între voi, din ce direcție pot apărea acestea și cum să le previi sau să le minimizezi
  • Felurile simple și eficiente de a depăși blocajele care pot apărea anume în relația pe care o ai, nu la modul general

Ce-ți mai ofer:

Timpul meu, experiența mea ca numerolog practicant de ani de zile, experiența mea de partener de cuplu și părinte și entuziasmul meu de a lucra cu oameni ca tine, care caută ceva valoros pentru ei în propriul lor proces de auto-cunoaștere și dezvoltare

Spațiul în care să cunoști alți pasionați de auto-dezvoltare și de numerologie

Locul unde poți să practici numerologia împreună cu alții

Iar dacă ai copii, cu siguranță și ei vor beneficia mult din participarea ta la NumeroAtelier. Căci orice copil dorește să-și vadă părinții fericiți, nu contează cum aceștia creează acea stare bună între ei. 

N-ai nevoie neapărat de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă deja ai cunoștere în domeniu, vei consolida și vei contribui în același timp la dezvoltarea celorlalți.

Locurile sunt limitate (vreau să lucrez cu fiecare participant în parte), însă posibilitățile tale de autocunoaștere, creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro)

Înscrierea la NumeroAtelierul  -ce are loc pe zoom online – se face prin butonul de mai jos: Mă înscriu la NumeroAtelier. În cazul acesta primești ulterior gratis (la cerere) înregistrarea audio/video a evenimentului.

Dacă nu poți participa la NumeroAtelier, dar vrei să primești ulterior  înregistrarea video/audio, dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro

Dacă ai pe cineva drag despre care știi că și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină, să se înscrie la rândul său.

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Bogdan Ungureanu
Coach și Numerolog (Membru în Asociația Numerologilor din România)