NumeroAtelier 14 aprilie 2022 – Compatibilitate. Simpatii și antipatii în cuplu

Dintre toate relațiile pe care fiecare dintre noi le dezvoltăm prin viață, relațiile de cuplu (de iubire) sunt cele mai aducătoare de bucurie, dar și de provocări și suferință. Toate la un loc dându-ne ocazia de creștere și dezvoltare personală, precum și de manifestare spirituală profundă.

În majoritatea cazurilor, relațiile altora par mai frumoase decât ale noastre. Oare așa să fie, de fapt? Până să ne uităm în ”grădina” altora, haide să privim la relația noastră de cuplu și la ceea ce noi înșine suntem și oferim, deopotrivă cu ceea ce așteptăm să primim de la celălalt.

Între oricare doi oameni care fac un cuplu există trei elemente: asemănări (simpatii), care creează atracția, indiferențe (neutralități) și deosebiri (antipatii) – care diferențiază și de multe ori îndepărtează dramatic membrii cuplului, atâta vreme cât aceștia nu aceptă că fiecare dintre ei sunt la fel de diferiți.
 
Dar care sunt toate aceste ”puncte” care fac relațiile de cuplu să funcționeze armonios sau le determină să se rupă, mai devreme sau mai târziu?
 
Vino la NumeroAtelierul online din 14 aprilie 2022 pentru a afla și a-ți lua instrumente numerologice simple, clare și ușor de folosit în profilarea simpatiilor și antipatiilor din cuplu

Printre altele, la NumeroAtelier primești:

  • Instrumente numerologice eficiente și lesne de folosit, ca să determini profilurile de compatibilitate pentru ambii membrii ai cuplului.
  • O nouă perspectivă din care să privești compatibilitatea și ceea ce te împlinește într-o adevărată relație de cuplu…
  • Moduri simple și practice prin care descoperi punctele forte și punctele sensibile ale relației
  • O metodă de identificarea a potențialelor probleme ce ar putea apărea între voi, din ce direcție pot apărea acestea și cum să le previi sau să le minimizezi
  • Felurile simple și eficiente de a depăși blocajele care pot apărea anume în relația pe care o ai, nu la modul general

Ce-ți mai ofer:

  • Timpul meu, experiența mea ca numerolog practicant de ani de zile, experiența mea de partener de cuplu și părinte și entuziasmul meu de a lucra cu oameni ca tine, care caută ceva valoros pentru ei în propriul lor proces de auto-cunoaștere și dezvoltare
  • Spațiul în care să cunoști alți pasionați de auto-dezvoltare și de numerologie
  • Locul unde poți să practici numerologia

Iar dacă ai copii, cu siguranță și ei vor beneficia mult din participarea ta la NumeroAtelier. Căci orice copil dorește să-și vadă părinții fericiți, indiferent dacă aceștia mai locuiesc sau nu împreună cu el. 

N-ai nevoie neapărat de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă deja ai cunoștere în domeniu, vei consolida și vei contribui în același timp la dezvoltarea celorlalți.

Locurile sunt limitate (vreau să lucrez cu fiecare participant în parte), însă posibilitățile tale de autocunoaștere, creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro), dacă nu ai deja abonament.

Înscrierea la NumeroAtelierul ce are loc pe zoom online – se face prin butonul de mai jos: Mă înscriu la NumeroAtelier. În cazul acesta primești ulterior gratis (la cerere) înregistrarea audio/video a evenimentului.

Dacă nu poți participa la NumeroAtelier, dar vrei să primești ulterior  înregistrarea video/audio, dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro

Dacă ai pe cineva drag despre care știi că și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină, să se înscrie la rândul său.

Aici poți vedea lista cu NumeroAtelierele pe care le organizez până în iulie 2022 (click pe link)

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Bogdan Ungureanu
Coach și Numerolog (Membru în Asociația Numerologilor din România)