NumeroAtelier online de practică – Numerologie karmică

Te aștept la o întâlnire cu tine și cu o bună parte din ceea ce conții în tine ca informație moștenită și care îți influențează în fiecare moment convingerile, îți determină alegerile și comportamentele.

Spre a accepta ceea ce nu poate fi schimbat și spre a schimba ceea ce poți și vrei, în acord cu tine în momentul de acum.

Acest NumeroAtelier se adresează deopotrivă celor care au deja idee despre Numerologia Karmică și Transgenerațională, cât și celor care ar dori să-și facă o idee despre ei, din această perspectivă.

Fiecare dintre noi ne naștem într-un anume moment unic și irepetabil, într-un anlună și zi, la o anumită oră, minut și secundă, din acea pereche de părinți (și nu alții), care poartă un nume de familie. Ulterior, prin taina botezului, căpătăm un nume propriu, care se adaugă numelui familiei din care ne-am născut. Toate acestea vorbesc despre noi și despre moștenirile și bagajele noastre karmice.

Ne naștem având încifrat în noi ”Manualul personal de utilizare” pentru această existență fizică. E conținut în cifrele care ne caracterizează, precum și în prenumele nostru și numele primit de la părinții noștri.

Vino la un antrenament foarte practic, prin care să-și lărgești zona de cunoaștere și autocunoaștere, în timp ce cunoști și să interacționezi cu alți oameni, pasionați asemenea ție!

Ne întâlnim pe zoom online, pe 19 mai 2022, de la 18:30 până la ora 21:00, cu posibilitatea să se prelungească spre 21:30.

Participarea costă 150 de lei (exceptând cei care au abonament la NumeroAtelierele ținute de mine)

Înscrierea se face prin butonul ”Înscriere la NumeroAtelier”, de mai jos.

Dacă îți iei abonament, beneficiezi de prețuri mai mici la NumeroAtelierele la care alegi să mai vii în continuare.

Dacă nu poți participa la NumeroAtelier, dar vrei să primești ulterior înregistrarea video/audio (la prețul de 120 de lei), dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro

Știi pe cineva drag care și-ar dori să vină la NumeroAtelier?  Nu ezita să-i dai linkul la această pagină.

Să ne revedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu
Coach, Numerolog