Compatibilități în relații (ne)toxice – NumeroAtelier – 30 mai 2022 (în sală)

Sunt mai bine de doi ani de când nu am mai făcut un NumeroAtelier în sală. Și mi s-a făcut dor tare de tot de asta.

Mi-e dor să ne întâlnim live, să ne vedem, să ne auzim, să ne îmbrățișăm (dacă ne vine asta), să ne simțim oameni întregi și vii ce suntem, să ne bucurăm pe deplin de a fi împreună față în față și să ne (auto)cunoaște mai bine.

Și pentru că mi-a apărut o oportunitate cu o nouă locație potrivită pentru NumeroAtelierele live, nu am mai stat pe gânduri și am zis să încep cu o primă întâlnire chiar luna aceasta, chiar dacă e, poate, (puțin) din scurt ca timp. Facem începutul unei noi perioade de întâlniri live cu noi și cu Numerologia.

Așa că, te aștept luni, 30 mai 2022, de la 18:30 până la 21:30, la NumeroAtelierul căruia i-am dat o temă foarte des prezentă în cererile celor care vin la mine la consultație sau care îmi scriu să-mi ceară detalii:
Compatibilități în relații (ne)toxice.”

Vreau să ne reconectăm, să lucrăm practic, să găsim răspunsuri și soluții la problemele legate de relații, de compatibilitate în relații și o să-și împărtășesc din experiența mea pe tema relațiilor (ne)toxice.

Totul ca să ne fie mai bine de acum înainte, să ne bucurăm mai mult de viața noastră cu noi și cu celălalt din relația de cuplu.     

Nu ai neapărat nevoie de cunoștințe de numerologie ca să participi.

Tot ce ai de făcut tu este să te înscrii prin butonul de mai jos și să fii luni, la 18:15 prezent(ă) la întâlnire.

După înscriere vei primi pe email detaliile exacte ale locației (care este în București, în zona Piața Unirii, pe undeva prin spatele blocului Horoscop).

Costul participării este de 210 lei (apa, cafeaua și ceaiul sunt incluse).

NU va exista înregistrare video la acest eveniment, pentru a o putea achizționa ulterior, așa cum e posibil în cazul unora din NumeroAtelierele pe zoom online.

Locurile sunt limitate, (îmi doresc să lucrez cu fiecare participant în parte), dar posibilitățile de cunoaștere, creștere și evoluție sunt nelimitate.

Abia aștept la gândul că mă voi (re)vedea cu tine!

Cu drag,
Bogdan