Ciclurile vieții. Anii și perioadele de schimbări majore în viața personală – NumeroAtelier 9 iunie 2022 (online)

Deși avem percepția timpului liniar, în care Trecutul, Prezentul și Viitorul ne par perioade distincte în viață, realitatea se petrece în toate cele trei dimensiuni deodată . De fapt, noi ne ”mișcăm” prin viață ciclic, traversând intervale ce ne par asemănătoare cu altele din ”trecut”.

După o vreme, ajungem să ne întâlnim cu situații și evenimente care ”se repetă” la alt nivel calitativ și cantitativ. Știind asta de milenii, chinezii, spre exemplu, fac previziuni mult mai clare și determină mult mai ușor evenimente care vor reveni în viața omului după anumite perioade de timp

Cu alte cuvinte, noi ”curgem” și evoluăm prin viață într-o spirală proprie – ce crește și/sau scade la intervale bine determinate, în dependență de alegerile făcute.

Le numim cicluri de viață și fiecare dintre ele au însemnătatea lor pe care o putem determina numerologic foarte clar, pentru fiecare om în parte. Cele mai semnificative sunt ciclurile de 7, de 9 și de 12 ani.

Cum ar fi să știi personalizat care sunt ciclurile și perioadele de schimbări majore din viața ta, către ce te împinge viața în aceste cicluri și cum să te pregătești ca să le traversezi cu bine?

Joi, pe 9 iunie 2022, de la 18:30 vorbim și lucrăm în special cu ciclurile de 9 și 12 ani și cu subciclurile fiecărui an, în cadrul unui NumeroAtelier practic și valoros din perspectiva nevoii noastre de a ști și a previziona câte ceva din ceea ce ne apare în cale în perioada ce urmează.

NumeroAtelierul are loc pe zoom online și este valoros și pentru cei care nu cunosc Numerologie, dar și pentru cei care deja au ceva cunoștințe în domeniu și vor să practice cu drag și să se dezvolte. Vom lucra practic, așa că locurile sunt limitate, pentru ca fiecare participant să aibă parte de propria numerogramă analizată. 

Participarea costă 150 de lei (exceptând cei ce deja au abonament la NumeroAtelierele Numerosfera)

Înscrierea se face prin butonul ”Înscriere la NumeroAtelier”.

Dacă îți iei abonament, beneficiezi de prețuri mai mici la NumeroAtelierele la care alegi să mai vii în continuare.

Dacă nu poți participa de data aceasta, dar vrei să primești ulterior  înregistrarea video/audio, dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro

Dacă ai pe cineva drag care și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină.

Să ne revedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu
Coach, Numerolog