În stare de Bunăstare – NumeroAtelier online

Fiecare om are propriile sale programe, viziuni și valori care-l ghidează și pe care se sprijină prin viață. Adică și TU…

Printre acestea, ideea de stare de bine se regăsește în fiecare din noi într-un mod diferit, dar aceasta există cu certitudine. Cu toții vrem să ne fie ”bine” și ”mai bine”, vrem să avem noroc și sănătate, vrem să iubim și să ne simțim iubiți, vrem bunăstare. Și chiar le putem dobândi. Chiar putem transforma ideea de stare de bine într-o adevărată stare de bine, care se vede și simte. Și pe care o putem reface mereu, odată ce știm cum arată anume pentru noi.

Atâta timp cât nu mă ”uit” la cum sună bunăstarea pentru mine, dar simt că așa ceva (încă) nu există în viața mea, mă aflu într-o luptă continuă cu viața și cu toți cei din jur. Îi voi invidia pe ceilalți pentru bunăstarea lor și mă voi învinovăți pe mine că nu sunt capabil de nimic. Îți sună cunoscut? Traiul în vinovăție și rușine poate fi un mod de viață, dar știu că nu asta vrei să trăiești.

Vremurile pe care acum le traversăm ne aduc stări care mai de care mai pline de incertitudine și de teamă, dar pe de altă parte ne oferă și multe posibilități noi de a crea bunăstare personală, altfel decât până acum. Sunt timpuri pentru UPGRADE la starea personală de bine, căci TU nu mai ești același om care erai acum câțiva ani de zile. E necesar să știi cum arată bunăstarea acum pentru tine, ca s-o creezi constant și crescător zi de zi, spre propria împlinire ca om.

Ai atins bunăstarea vreodată? Îți dorești asta? Ai văzut oameni care au și emană bunăstare și bucurie de viață și de lângă care nu-ți mai vine să pleci? Știi că si tu poți să fii unul dintre aceștia?

Ai auzit de oameni care sunt singuri și nefericiți, deși au acumulat mulți bani și au adevărate averi în comparație cu tine? Unde au greșit-o că sunt încă nefericiți? E posibil să fie mai mult pe lumea asta decât bunăstarea financiară și materială? La tine cum o fi?

Bunăstarea nu este numai un concept, este ceva ce există practic și din belșug pretutindeni. Iar ce-i al tău, e pus deoparte, exclusiv pentru tine. E bunăstarea ta, nu ți-a luat-o nimeni și nici n-o va putea face vreodată. Află cum arată pentru tine și creeaz-o zilnic de acum înainte.

În cazul în care tu simți că ai atins deja bunăstarea totală, NumeroAtelierul din 12 mai NU este pentru tine.

Dacă vrei să fii mereu mai mult în stare de bunăstare, vino la NumeroAtelier și îmbogățește-te cu stare de bine din belșug. Numai când trăiești în belșug poți oferi și altora.

O să observi că cifrele vorbesc foarte practic și detaliat despre cum arată bunăstarea personală. Iar cifrele care te definesc arată despre tine mai mult decât poți bănui. Nu mă crede pe cuvânt, vino să vezi!

NumeroAtelierul are loc pe zoom online și este valoros și pentru cei care nu cunosc Numerologie, dar și pentru cei care deja au ceva cunoștințe în domeniu și vor să practice cu drag și să se dezvolte. Vom lucra practic, așa că locurile sunt limitate, pentru ca fiecare participant să aibă parte de propria numerogramă analizată. 

Participarea costă 150 de lei (exceptând cei care deja au abonament la NumeroAtelierele Numerosfera)

Înscrierea se face prin butonul ”Înscriere la NumeroAtelier”.

Dacă îți iei abonament, beneficiezi de prețuri mai mici la NumeroAtelierele la care alegi să mai vii în continuare.

Dacă nu poți participa la NumeroAtelier, dar vrei să primești ulterior  înregistrarea video/audio, dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro

Dacă ai pe cineva drag care și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină.

Aici poți vedea lista cu NumeroAtelierele pe care le organizez în continuare anul acesta (click pe link)

Să ne revedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu
Coach, Numerolog