Filtre Numerologice de personalitate. NumeroAtelier (online) 22 septembrie 2022

Există alegeri compatibilie și alegeri incompatibilie, alegeri constructive și distructive… Alegeri generatoare de bunăstare și altele (mereu) generatoare de frustrare și separare. Și asta se vede cel mai puternic în relațiile noastre
Tu cum alegi, când alegi?
Joi, pe 22 septembrie, îți arăt ceva ce n-ai mai văzut în nicio carte sau curs de Numerologie sau coaching.
Un instrument util, simplu, clar și ușor de folosit fie pentru auto-cunoaștere, fie în relațiile noastre de toate felurile. Dar mai ales în cele de cuplu, cu copilul sau cu părinții.
 
 
Care sunt filtrele prin care comunici cu ceilalți? Știi că aceste filtre au corespondență în cele zece simboluri (cifre)?

În combinațiile dintre aceste filtre, în relațiile noastre se creează armonie, sau o dinamică constructivă, sau una distructivă…

De aceea, cu unii oameni te înțelegi ușor, iar cu alții ai mereu conflicte și contraziceri – de obicei aceștia sunt cei mai dragi și apropiați ție – partenerul de cuplu, copiii sau părinții.

Odată ce știi corespondența între cifrele care te caracterizează și filtrele de personalitate, înțelegi rapid și clar ce vrei, ce cauți și ce urmărești atunci când relaționezi cu ceilalți și cu realitatea înconjurătoare. Și poți regla aceste imbolduri interioare astfel încât să-ți faci viața mai frumoasă și relațiile mai armonioase.

Te las pe tine să evaluezi cât de valoroase și utile pot fi și pentru tine Filtrele numerologice de personalitate pe care ți le voi arăta joi, 22 septembrie 2022, de la 18:30 în NumeroAtelierul online la care te aștept cu drag.

Așa ceva nu ai mai văzut în nicio carte de Numerologie, până acum! Este ceva la care lucrez de ceva vreme și abia aștept să împărtășesc cu tine! O să ai niște A-ha!-uri, sunt sigur. 

NumeroAtelierul are loc pe zoom online și este valoros și pentru cei care nu cunosc Numerologie, dar și pentru cei care deja au ceva cunoștințe în domeniu și vor să practice cu drag și să se dezvolte.

Vom lucra practic, așa că locurile sunt limitate, pentru ca fiecare participant să aibă parte de propria numerogramă analizată. 

Participarea costă 210 lei (exceptând cei ce deja au abonament)

Înscrierea se face prin butonul ”Mă înscriu la NumeroAtelier”.

Dacă îți iei abonament, beneficiezi de prețuri mai mici la fiecare din NumeroAtelierele mele.

Iată aici cele cinci teme pe care ți le propun până la final de an 2022 (include și o temă despre Numerologia banilor). Dar mai bine dă click pe linkul de mai jos să vezi toate cele cinci teme propuse, din care să-ți alegi ce îți vine bine.

Programul de NumeroAteliere septembrie – decembrie 2022

Dacă nu poți participa de data aceasta, dar vrei să primești ulterior  înregistrarea video/audio, dă-mi un mesaj pe email  la contact@bogdanungureanu.ro

Dacă ai pe cineva drag care și-ar dori să vină la NumeroAtelier, nu ezita să-i dai linkul la această pagină.

Să ne revedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu
Coach, Numerolog

Să ne revedem sănptoși și bucuroși!