Tu în 2023. Cum să-ți fie mai bine în anul care vine – NumeroAtelier (online)

.

Iată, Anul Nou, s-a apropiat și (deja) aduce cu el o nouă energie, substanțial diferită de acest 2022 care ne-a ”tras” de multe ori preșul de sub picioare și ne-a provocat de uneori simțeam că luăm razna cu toții…

Înainte să pleci într-o călătorie, te pregătești cu cele necesare și arunci un ochi și pe prognoza meteo, ca să știi ce haine să-ți pui în bagaj și să vezi dacă e cazul să adaugi umbrela pentru ploaie sau dacă e necesar să-ți iei soluție de protecție solară.

Înainte de a intra în energia anului 2023, e de folos să știi ce aduce anul nou pentru toți, în general și despre tine, în particular. Oare pentru tine cum va fi schimbarea de la 2022 la 2023? Ce spun cifrele despre asta?

Trei-ul care apare aduce modificări mult mai substanțiale decât îți dai seama la prima vedere. Structura anului ce vine și energia lui este foarte diferită de energia în care încă ne aflăm și ne scăldăm de o bună bucată de vreme încoace…

Cum arată anul ce vine la nivel general din perspectiva numerologică? Care sunt schimbările majore și ce rămâne nemodificat mai departe? Cum te afectează pe tine la nivel personal anul ce urmează?

Care anume sunt acțiunile și cerințele pe care le vei întâlni, dictate de fiecare cifră din cele care compun numărul 2023?

Care va fi impactul asupra vieții tale și a relațiilor pe care le ai acum cu tine și cu cei dragi, cu jobul tău, cu cariera și cu afacerea ta? Cum va fi pentru copilul tău? Dar pentru partenerul/partenera ta?

La ce să te aștepți, ce să faci și cum să faci să-ți fie mai bine în anul care vine?

Vizionează înregistrarea NumeroAtelierului din 15 decembrie 2022 ca să afli o prognoză numerologică despre ceea ce aduce noul an ție, celor dragi și lumii, în general!

Înregistrarea costă 240 lei, dar până la final de an 2022 ai reducere la 210 lei

Accesul la material îl capeți prin butonul de mai jos ”Vreau înregistrarea”

Hai să aflăm împreună cum să-ți fie mai bine în anul care vine!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu
Coach, Numerolog, Trainer