Numerocoaching pentru pasionații de numerologie

Informații suplimentare

Despre numerocoaching (antrenament și practică individuală)

Descriere

Dacă întâmpini dificultăți în înțelegerea și studiul Numerologiei, sau pur și simplu vrei să te antrenezi și să îți îmbunătățești cunoștințele, să practici mai mult și să devii mai bun și mai încrezător în tine ca și numerocoach, aceste sesiuni te vor ajuta mai mult decât crezi.

Sesiunile acestea sunt potrivite pentru cei care care au pornit deja pe drumul cunoașterii numerologiei și vor să se dezvolte și să devină numerologi practicanți. Ca în orice domeniu, înalta performanță nu se poate obține decât lucrând cu un îndrumător, un antrenor (numero-coach) particular.  

E unul dintre ”locurile” unde poți începe incursiunea în Numerologia practică, la fel cum poți să o continui, aprofundând și dezvoltându-ți abilitățile.

Cunoașterea urmează practicii. Constatarea mea este că adevărata cunoaștere, învățătură și înțelepciune pe care le acumulăm zi de zi provin din experiențele prin care trecem. Degeaba faci cursuri de Numerologie, fără să practici. Ar fi ca și cum ai merge la curs de înot, dar nu intri în apă. 

Poția opta mai departe pentru o singură sesiune sau în josul paginii poți găsi posibilitatea să iei unul din pachetele de 5 sau 10 ședințe de antrenament, care au eficiență mult mai mare și reduceri de preț considerabile, față de o singură sesiune!