Fiecare dintre noi ne naștem din doi părinți, care la rândul lor au fiecare doi părinți (bunicii noștri), care și ei, fiecare, au avut perechea lor de părinți și tot așa…

Noi suntem vârful de lance în neamul și familia noastră de sânge. Suntem sinteza a tot ce erau înaintații noștri și mai mult decât atât.

Conținem o enormă moștenire genetică, epigenetică și morfogenetică pe care o manifestăm conștient și în majoritate, inconștient.

Fiecare dintre noi ne naștem într-un anume moment unic și irepetabil, într-un anlună și zi, la o anumită oră, minut și secundă, din acea pereche de părinți (și nu alții), care poartă un nume de familie. Ulterior, prin taina botezului, căpătăm un nume propriu, care se adaugă numelui familiei din care ne-am născut. Toate acestea vorbesc despre noi și despre moștenirile și bagajele noastre karmice.

Ne naștem având încifrat în noi ”Manualul personal de utilizare” pentru această existență fizică. E conținut în cifrele care ne caracterizează, precum și în prenumele nostru și numele primit de la părinții noștri.

Imagineazăți că poți să descifrezi toate aceste cifre și litere și poți să extragi din ele calitățile, defectele, potențialurile, blocajele și limitările, libertățile, tendințele și dorințele ce te caracterizează.

La acest curs vei afla despre

 • Ce este karma si dharma și cum te afectează pe tine, personal?
 • Ce spune data de naștere despre tine, din perspectivă karmică?
 • Ce spune numele tău despre tine, din perspectiva numerologiei karmice?
 • Cum te influenteaza viața anterioara prin bagajul karmic personal, de familie și de neam?
 • Care sunt datoriile karmice acumulate în trecut?
 • Ce este o lectie karmică și cum putem să o transcedem?
 • Care sarcinile de îndeplinit în viața asta pentru a trăi mereu mai ușurat și fericit?
 • Care este semnificatia numerelor karmice si cum le interpretăm?

Îți propun aici o experiență, un parcurs practic, o călătorie, nu numai un curs sec, plin doar de informații, pe care le afli și apoi le uiți înainte să le înțelegi și să le integrezi.

E unul dintre ”locurile” unde poți începe de la zero incursiunea în Numerologia karmică, la fel cum poți să o continui, aprofundând și dezvoltându-ți cunoașterea.

În acest curs voi fi însoțit de Bea Roman, terapeut în Medicina Tradițională Chineză și Numerolog practicant. Bea locuiește în Austria și are rezultate uimitoare în terapiile pe care le face, căci se folosește foarte mult și de instrumentul numerologic. Am rugat-o să vină alături de mine tocmai pentru a-ți putea pune la dispoziție nu numai experiența mea, ci și experiența culeasă de Bea în ani de zile.

Venind la acest curs, capeți totodată acces în comunitatea de oameni pasionați de Numerologie pe care am constituit-o de ani de zile, cu care vei putea să socializezi, să faci schimb de experiență și să-ți îmbogățești cunoașterea împreună cu ceilalți.

Da, primești și diplomă de participare, dacă dorești asta.

Prețul cursului este:

 • 600 ron (120 euro) dacă faci plata integrală până pe 22 aprilie 2022 (25% reducere)
 • 800 ron (160 euro) pentru plata făcută în perioada 23 – 27 aprilie 2022 sau dacă vrei să achiți în rate
  • Se eliberează factură fiscală la plata prin virament, dar plata se poate face și direct online.
  • Este inclus accesul la înregistrarea integrală video și audio.
  • Materialul de curs în format PDF sau similar NU este inclus

Dacă nu vrei să plătești cu cardul online, ci prin virament, sau dorești plata în rate, trimite un email la contact@bogdanungureanu.ro

Dacă ai pe cineva drag despre care știi că și-ar dori să vină cu tine, nu ezita să-i dai de veste, să se înscrie la rândul său.

Locurile sunt limitate, însă posibilitățile tale de autocunoaștere, creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Bogdan Ungureanu