E unul dintre ”locurile” unde poți începe incursiunea în Numerologie, la fel cum poți să o continui, aprofundând și dezvoltându-ți cunoașterea.

 

L-am creat ca pe o incursiune în Numerologie, cu intenția ca atunci când îl finalizezi să ai o bază solidă în cunoaștere, auto-cunoaștere și dezvoltarea pe care ți-o dorești. Și să capeți mai multă claritate și înțelegere a celor cu care relaționezi, precum și a realității vieții în ansamblul ei.

 

Acest curs este punctul de plecare în a practica Numerologia ca profesionist, simțindu-te mereu mai confortabil să faci numerograme și interpretări numerologice și pentru alții. E o promisiune prea mare? Rămâne să stabilești chiar tu.

Cursul are acreditarea Asociației Numerologilor din România și este conceput atât pentru cei total începători, la fel cum este și pentru cei inițiați, ce doresc să-și consolideze cunoașterea și să practice activ.

Fiecare dintre noi ne naștem într-un anume moment unic și irepetabil, într-un anlună și zi, la o anumită oră, minut și secundă, din acea pereche de părinți (și nu alții), într-un anume loc de pe Pământ (și nu altul).

 

 

Acestea toate sunt fapte obiective și nu mai pot fi modificate niciodată, însă pot fi exprimate prin numere. Mai sunt multe alte evenimente ce au loc în momentul nașterii fiecăruia din noi și care au legătură cu viața noastră. Și ele pot fi exprimate prin numere și toate numerele, dincolo de cantitățile pe care le exprimă, ne vorbesc și despre calități.

 

 

Ulterior nașterii, prin taina botezului, căpătăm un nume – (acesta poate fi schimbat pe parcursul vieții) și-l purtăm prin viață, pe calea unui destin, către o anume destinație, însă de prea multe ori neconștientizată suficient și de și mai puține ori atinsă pe deplin până la sfârșitul acestei existențe.

 

 

Ne naștem în lumea aceasta având în noi propriul ”Manual de utilizare” pentru viața asta. E încifrat în toate aceste numere care ne caracterizează. Ele formează, la un nivel de bază, Cifrul Numerologic Personal și la o scara mai mare, întreg Cifrul Vieții.

 

 

Imagineazăți că poți să descifrezi aceste cifre și poți să extragi din ele calitățile, defectele, potențialurile, blocajele și limitările, libertățile, tendințele și dorințele ce te caracterizează. Poți afla despre tine (și despre alții) atât de multe încât vei fi uimit(ă). 

 

 

Îți propun prin acest curs o experiență, un parcurs practic, o călătorie în lumea numerelor. E mult mai mult decât un curs sec, plin numai de informații, pe care le uiți înainte să le înțelegi și să le integrezi.