Despre mine și în alt fel

Coach, Trainer, Numerolog

Cum altfel te-aș mai putea ajuta

.…Nu știu ce să fac… Nu știu ce să aleg…

Cu cine Doamne iartă-mă să vorbesc, să mă sfătuiesc, să iau odată taurul de coarne și să fac o alegere, să iau o decizie și să merg mai departe?

Tu întrebi și tu cauți să-ți răspunzi, dar adesea nu te auzi tu pe tine de atâtea gânduri care-ți umplu capul cu viteză amețitoare.

Tu ești în dialog și adesea în confruntare cu tine însăți / însuți.

Nu reușești să-ți vezi ceafa, ai nevoie de oglindă pentru asta. Nu te poți vedea tu pe tine în întregime și adesea nici nu te mai auzi.

De foarte multe ori am fost în astfel de situații …

Să-ți spun că mi-a luat mai bine de un an de zile de frământări doar ca să accept ideea că aș putea divorța cândva?

Să-ți spun că mi-a luat 10 ani ca să renunț la statutul de angajat si să devin free-lancer, pentru că mi-era frică să fac un asemenea pas și să renunț la ”confortul” unui job bine plătit în IT, într-o corporație internațională de succes?

Să-ți spun că am pierdut niște momente speciale din viața copilului meu, nefiind lângă ea pentru că stăteam la birou de dimineața până noaptea?

N-aveam cu cine vorbi despre astea la vremea lor, nu aveam cu cine să mă sfătuiesc, în schimb acumulam furie, mă îngrășasem la 120 de kilograme în 2011 și eram pus să pedepsesc pe toată lumea din trafic, inclusiv familia – care trebuia să-mi suporte pe nedrept nervii pe care nu-i mai țineam în frâu nici cu alcool și două pachete de țigări pe zi?

Să-ți spun că-i învinovățeam pe toți pentru neîmplinirile, pierderile și neasumările mele, ajungând un maestru în a vedea paiul din ochiul celuilalt, fără să mai văd bârna din ochiul meu? Și făceam asta pe ambele fronturi: și acasă și la job!

Să-ți spun despre câți ani mi-a luat să pot reconstrui relația cu fiica mea, pentru că nu înțelegea de ce mami și tati s-au despărțit și ea se considera vinovată pentru asta?

După divorț, n-am putut sta singur multă vreme și am intrat în alte câteva relații până să încep liber și asumat relația în care mă aflu și în acest moment al vieții. Sunt recunoscător pentru fiecare clipă trăită în aceste foste relații, am avut parte deopotrivă și de muuuultă suferință, dar și de momente și stări din ce în ce mai bune, toate laolaltă făcând din mine bărbatul și profesionistul care sunt azi.

Te regăsești în vreuna din situațiile de mai sus? Ai nevoie de sprijin în problemele din relația de cuplu, în relația cu copilul, în transformări profesionale sau pentru pur și simplu a sta de vorbă cu cineva care să nu te judece?

Mi-am dezvoltat propria metodă de a te însoți și a ghida spre alegerile potrivite pe care vrei să le faci pentru tine.

Am căutat ”instrumente” din domeniul numerologiei, psihologiei, coachingului, mentoratului, care să mă ajute în transformarea a cine îmi doream să fiu pe plan personal și profesional. Folosesc acum aceste instrumente și în lucrul cu oamenii  care vin la mine.

Cea mai mare bucurie o am când văd oamenii găsindu-și claritatea, liniștea, echilibrul și starea de armonie interioară după ce se întâlnesc cu mine. Când îmi spun că se simt mai bine decât înainte să ne întâlnim, chiar dacă uneori ceea ceea ce le spun nu le este plăcut, dar le este de folos pe mai departe. Ei bine, asta mă împlinește odată în plus.

Îți ofer timpul și experiența mea, ascultare, înțelegere, ghidare, discreție, sinceritate și claritate, așa cum mi-aș fi dorit să am parte și eu când mă simțeam singur și fără de ieșire, dar nu aveam cu cine vorbi despre asta.

Și eu, când am nevoie să fac o alegere importantă vorbesc la cu mentorii mei, le cer sprijin și ghidare. Nu putem face totul întotdeaun de unii singuri, oricât de puternici am crede că suntem.

Dacă te regăsești în cele de mai sus și crezi că îți pot fi de ajutor, dă-mi un mesaj să ne auzim în privat, să vedem cum și dacă te pot susține

Daca știi pe cineva interesat de ceea ce ofer, dă-le un share. Cu siguranță îți vor mulțumi.

Dacă e ceva ce te inspiră, aș aprecia foarte mult un comentariu de la tine.

Daca ai lucrat deja cu mine și ai încredere în ce fac, dacă simți să mă recomanzi sau dorești să-mi spui ce a însemnat colaborarea noastră, îți rămân recunoscător pentru orice împărtășire.

Vino la mine să te întâlnești cu tine!

 

Ești gata să începi?

Dă-mi un mesaj să ne auzim în privat, să vedem cum și dacă te pot susține sau programează o sesiune individuală