Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Virtual Eveniment Virtual Eveniment
  • Acest eveniment a trecut.

Joia de Numero – Numeroatelier de practică 18 iulie 2024

iulie 18 @ 18:30 - 21:00

Virtual Eveniment Virtual Eveniment
lei210.00- lei750.00

Adevărata cunoaștere și înțelegere vine cu adevărat NUMAI în URMA practicii și experienței pe care fiecare dintre noi o parcurgem efectiv, cu corpul, mintea și sufletul. Și asta se aplică și când vine vorba despre dezvoltarea și evoluția personală de fiecare zi. Este valabil în orice aspect al vieții și al trăirii vieții zi de zi. Și bineînțeles că și când vine vorba de a învăța cu adevărat Numerologie, tot practica și experiența cu alți oameni este cea mai tare metodă de a progresa.

Sunt mulți dintre aceia care s-au apucat să învețe, au fost la cursuri și ateliere, au citit și citesc continuu cărți de specialitate, dar asta nu le este îndeajuns pentru a simți cu adevărat că știu Numerologie și văd cu adevărat că fac pași concreți, rapizi și eficienți înainte – ca Numerologi.

Așa că, exclusiv pentru a practica (așa cum mulți oameni merg la sala de fitness pentru întreținerea corpului fizic) am creat niște NumeroAteliere în care să ne întâlnim pentru antrenamente, la Joia de Numerologie

Îți propun întâlniri online de cunoaștere și autocunoaștere practică prin NumeroCoaching! Ne antrenăm cu numerologia și cu coachingul!

Vezi că această combinație coaching cu Numerologie nu ți-o dă nimeni altcineva. În timpul acesta, lămurim dileme, găsim soluții la problemele pe care le întâmpinăm în viața noastră de acum, folosindu-ne (și) de analiza și studiul numerologiei. În plus,  socializăm, ne bucurăm să împărtășim unii altora din ceea ce știm și din ceea ce avem de oferit unii altora.

Joia de Numero nu este numai numerologie, ci este un spațiu în care creăm stare de bine și găsim răspunsuri și soluții concrete la situații concrete din viața noastră.

Facem numerograme ale celor cunoscuți, dar și ale oamenilor celebri în istoria umanității, ca să învățăm împreună. Și să fim împreună, să creștem și să împărtășim unii altora și din experiență și din entuziasmul ce-l avem. Sau, să ne regăsim entuziasmul în zilele în care acesta este lipsă la apel.

Eu îți ofer toată experiența și cunoașterea mea de om, apoi ca Numerolog, Coach și Trainer. Și îți ofer timpul meu și spațiul unde să te revezi cu cei din comunitatea pe care am strâns-o de-a lungul timpului.

Când are loc?

Joia de Numero are loc, de regulă, în prima și a treia zi de joi din fiecare lună, dacă nu anunț dinainte excepțiile care pot apărea (de exemplu in perioada Paștelui, a Crăciunului sau a vacanței de vară).

Următorul NumeroAtelier de acest gen are loc (online pe zoom) joi, pe 18 iulie 2024, începând cu ora 18:30

Cât durează?

Începem de fiecare dată de la 18:30 și terminăm la 20:30, dar există posibilitatea sa ne mai lungim în anumite dăți peste ora 21:00, dacă dinamica grupului o cere.

Care este investiția ta?

Dacă vii doar la o singură Joia de Numero (la alegere), plătești participarea 210 lei. Dar nu faci mare ”primăvară” cu o floare, deja știi asta.

Pachetul de 5 întâlniri costă 500 de lei (24% reducere), iar pentru cel de 10 întâlniri investești numai 750 de lei (practic revin 75 de lei pe Numeroatelier – super reducere pentru acum)

Vino sau urmărește înregistrările de la măcar la 5 întâlniri, dacă nu la următoarele 10, ca să primești cu adevărat valoare și să capeți experiență directă. Și socializare cu oameni care au aceeași pasiune ca tine.

Așa că te provoc să participi la toate antrenamentele ”Joia de Numero” și o să vezi cât de multă valoare și dezvoltare capeți ca practicant(ă) până la finalul anului!
Și capeți curajul de a face analize numerologice, de a te bucura de efectul lor asupra oamenilor și să câștigi și bani din asta, dacă vrei.

*Notă: Când faci abonament pentru mai multe participări, vei avea parte de înregistrarea video fiecărei întâlniri, de aceea se consideră participare chiar dacă nu poți intra in fiecare NumeroAtelier.

Valoarea desprinsă din vizionările fiecărui NumeroAtelier este semnificativă și rămâne să te convingi singur(ă) de asta, dacă deja nu ai facut-o

O să vezi că e o investiție mică financiară, pentru bogăția de cunoaștere și experiență pe care o primești în schimb, venind acolo.

În concluzie, apasă pe unul din butoanele de mai jos și alege varianta care îți este cea mai potrivită.

Eu abia aștept să ne întâlnim cât mai des la ”Joia de Numero”!
Hai, că împreună creștem și ne dezvoltăm cel mai frumos!

Te îmbrățișez cu drag,

Bogdan Ungurean

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Dată:
iulie 18
Oră:
18:30 - 21:00
Cost:
lei210.00- lei750.00
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , , , ,

Organizator

Bogdan Ungureanu
Telefon
0722626606
Email
bogdan@numerosfera.ro
Vezi site-ul web Organizator