Bazele Numerologiei

Curs acreditat de "Asociația Numerologilor din România"

Despre curs

Kitul tău de autocunoaștere și dezvoltare

E unul dintre ”locurile” unde poți începe de la zero incursiunea în Numerologie, la fel cum poți să o continui, aprofundând și dezvoltându-ți cunoașterea.

Ce spun oamenii

Mi s-a părut interesant că într-adevăr am constatat că reuşesc să mă descurc singură după ce am învățat Numerologie de la Bogdan!

Multumesc frumos pentru toate informațiile primite pe parcursul atelierului. A fost extraordinar! Sunt încă un bebe în tainele numerologiei, dar cu ajutorul tău, al echipei și restul colegiilor, știu și cred cu tărie că voi crește 😁😊 Îți mulțumesc!

Îți mulţumesc! Ești minunat! Am găsit toate răspunsurile dorite şi intuite!

Am ascultat discuția noastră din ședința de coaching. Este magnific ce știi să faci cu oamenii, cum duci discuția astfel încât omul să ajungă la înțelegerea blocajelor care îl împiedică să ia decizii, să acționeze... Mulțumesc cu recunoștință pentru timpul acordat! E cel mai bine "câștigat" timp de mulți ani încoace!

Simt de parcă aş fi ajuns într-o oază de linişte. Sper să fiţi la fel de feiriciţi (măcar) aşa cum sunt eu după fiecare întâlnire.

Ce vei învăța

E unul dintre ”locurile” unde poți începe de la zero incursiunea în Numerologie, la fel cum poți să o continui, aprofundând și dezvoltându-ți cunoașterea.

Ahetipurile cifrelor și ale numerelor, dinamica cifrelor. Cifre în consonanță și cifre în disonanță.
Sună interesant
Mă înscriu
Construirea și interpretarea Cifrului Numerologic Personal și descifrarea și interpretarea fiecărui element din cod
Sună interesant
Mă înscriu
Podurile și tranzitele de trecere, numerele operative
Sună interesant
Mă înscriu
Ce înseamnă și ce spun despre tine data nașterii și numele tău
Sună interesant
Mă înscriu
Construcția și interpretarea elementelor Matriței psiho-energo-informative (psiho-matricea), precum și a vectorilor matriciali
Sună interesant
Mă înscriu
Calea către Destin, Destinul, Lecțiile de viață
Sună interesant
Mă înscriu
Ciclurile de 7 și de 9 ani pentru anii solari și personali
Sună interesant
Mă înscriu
Graficele de distribuție a energiilor în plan anual
Sună interesant
Mă înscriu
Pașii concreți despre cum se construiește Numerograma natală și cum se face corect o analiză și prognoză Numerologică
Sună interesant
Mă înscriu

Conținutul cursului

Despre autor

TOTUL ÎN VIAȚA ASTA SE REZUMĂ LA EXPERIENȚELE PE CARE LE CAUTĂ SUFLETUL OMULUI, PENTRU A SE SIMȚI ÎMPLINIT.

În ultimii 10 ani am investit banii și timpul în propria mea dezvoltare. Am fost cursant, facilitator și trainer la multe seminarii, ateliere și cursuri, în care am căutat, în primul rând, experiențe și multă relaționare cu oamenii, nu doar informații. Eu învăț cel mai bine prin experiență directă și mult mai puțin din cărți și manuale. Am nevoie să verific eu, pe pielea mea ceea ce aflu de la alții.

Sunt pasionat de psihologia aplicată, am făcut în plus formare în coaching și hipnoză și le practic, am studiat NLP, Human Design, Cheile Genelor, Astrologie, Access Counsciousness, asta ca să enumăr doar câteva dintre tehnicile cu care m-am întâlnit și le-am practicat de-a lungul timpului. Am fost curios să aflu despre epigenetică, am trecut prin multe procese de Constelații Familiale, am studiat și folosesc elemente din metoda Espere și Essence, însușindu-mi experiențele si cunoașterea pe care acum le adaug la NumeroAtelierele mele și ședințele de Coaching, Mentoring și Numerologie.

Numerele m-au fascinat de când mă știu. Am învățat matematică la școala și apoi în facultatea de inginerie.

Am început să studiez tot ce se putea despre Numerologie și acumulând întrebări și nelămuriri, m-am dus la cursul de Numerologie a lui Anatol Basarab, în 2014, care mi-a devenit în cele din urmă, mentor, în acest parcurs.

De aici, totul a venit de la sine. Am găsit în Coaching și Numerologie o unealtă excelentă pentru a mă înțelege și a mă autocunoaște, în primul rând, mai profund și mai exact decât orice altă metodă practico-analitică pe care am cunoscut-o vreodată. Și mi-a plăcut atât de tare, încât am vrut să o împărtășesc și cu cei din jur, să îi ajut și pe ceilalți să se cunoască mai bine, să își rezolve problemele, iar din anul 2015 am înființat Numerosfera și am început să organizez cursuri și ateliere de numerologie. Din anul 2015 sunt membru în grupul fondator al Asociației Numerologilor din România.