Scopul acestei politici este să informeze utilizatorii website-ului bogdanungureanu.ro cu privire la modul în care sunt colectate, utilizate, stocate și protejate datele lor personale. Prin utilizarea acestui website, utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile prezentate în această politică.

  1. Colectarea datelor personale:

a) Informațiile furnizate de utilizatori: Pentru a beneficia de serviciile oferite de website, utilizatorii vor fi rugați să furnizeze următoarele date personale prin intermediul formularului de comandă și/sau în momentul creării contului: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon și data nașterii.

b) Datele de plată: Pentru efectuarea plăților cu cardul, vom utiliza serviciul de procesare a plăților Stripe. Website-ul bogdanungureanu.ro nu va păstra sau stoca informații referitoare la cardurile de credit ale utilizatorilor. Toate datele sensibile de plată vor fi colectate și prelucrate direct de către Stripe, conform politicilor lor de securitate și confidențialitate.

  1. Scopul colectării datelor:

a) Procesarea comenzilor: Informațiile personale furnizate de utilizatori vor fi utilizate pentru procesarea și livrarea comenzilor plasate pe website.

b) Comunicarea cu utilizatorii: Adresa de email și numărul de telefon vor fi utilizate pentru a trimite confirmări de comandă, notificări privind statusul comenzilor, sau pentru a răspunde la orice întrebări sau solicitări primite de la utilizatori.

c) Crearea și administrarea conturilor de utilizator: Utilizatorii care aleg să creeze un cont pe website vor avea posibilitatea de a modifica parola de acces și vor avea acces la datele lor personale și istoricul comenzilor.

d) Analiza și îmbunătățirea serviciilor: Anumite date anonime (cum ar fi preferințele de navigare) pot fi utilizate în scopuri de analiză și îmbunătățire a experienței utilizatorilor pe website.

  1. Păstrarea datelor:

Datele personale furnizate de utilizatori vor fi păstrate pe website doar atâta timp cât este necesar în scopurile specificate mai sus sau conform cerințelor legale aplicabile.

  1. Protecția datelor:

Website-ul bogdanungureanu.ro va implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii accidentale. Accesul la datele personale va fi restricționat numai personalului autorizat care are nevoie să le cunoască în scopurile specificate.

  1. Partajarea datelor:

Datele personale ale utilizatorilor nu vor fi partajate, vândute sau transferate către terțe părți în afara cazurilor prevăzute de lege sau cu acordul explicit al utilizatorului.

  1. Drepturile utilizatorilor:

Utilizatorii website-ului bogdanungureanu.ro au dreptul să solicite informații cu privire la datele personale stocate, să corecteze sau șteargă datele inexacte sau să se opună prelucrării datelor lor în anumite condiții. Pentru a exercita aceste drepturi, utilizatorii pot contacta administratorul website-ului folosind informațiile de contact disponibile pe website.

  1. Modificări ale politicii:

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. În cazul unor modificări semnificative, utilizatorii vor fi notificați prin intermediul website-ului sau prin alte mijloace adecvate.

Ultima actualizare: [26.07.2023]

Prin utilizarea website-ului bogdanungureanu.ro, utilizatorii confirmă că au citit și au înțeles această politică de confidențialitate și își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor lor personale în conformitate cu prevederile acesteia.