Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Virtual Eveniment Virtual Eveniment
 • Acest eveniment a trecut.

Armonie în Relații – NumeroAtelier (online) 10-11 iulie 2024

iulie 10 @ 18:00 - iulie 11 @ 21:00

Virtual Eveniment Virtual Eveniment
lei690.00- lei840.00

Cum să te înțelegi mai bine cu celălalt

Descoperă modalități practice de stabilire a Compatibilității în relații și de armonizare a relației, prin Numerologie

Te-ai întrebat vreodată ce anume face ca o relație să fie armonioasă și plină de înțelegere?

Când privim alte cupluri, adesea relațiile lor par mai frumoase decât ale noastre. Oare așa să fie, de fapt? Oare cum de ei nu au probleme de relaționare? Până să ne uităm în ”grădina” altora, haide să privim la noi și la relația noastră de cuplu și să vedem ce putem face ca să ne fie mai bine împreună cu celălalt.

Cine ești tu, de fapt și ce aduci în relație? Dar ce primești de la celălalt? Nu cumva oferi încontinuu și constați că nu primești ce ai tu nevoie acum, cu adevărat?
Păi și cum faci să obții ceea ce vrei? Cum faci să știi din start ce-ți dorește, cu adevărat, celălalt de la tine?

Cauți să-ți îmbunătățești relațiile (de cuplu, cu părinții sau cu copiii tăi) și să aduci mai multă armonie și bucurie în viața ta?

Vino la workshop și descoperă cum numerologia te poate ajuta să înțelegi mai bine dinamica relațiilor tale.

Am pentru tine câteva instrumente simple, ușor de folosit și foarte eficiente, pe care le utilizez în practica mea de numerolog, coach și terapeut. Ți le arăt și ți le ofer spre a le folosi și tu în viața ta.

Despre ce vei afla în aceste două zile de workshop?

 • Instrumente Practice de Analiză Numerologică: Descoperi cum poate numerologia dezvălui informații valoroase despre compatibilitatea și complementaritatea în cuplul tău.
 • Tehnici de Comunicare Eficientă: Înveți cum să comunici mai bine cu partenerul tău sau cu copiii tăi, folosind datele numerologice pentru a evita conflictele și a construi relații (mai) armonioase.
 • Exerciții Interactive și Studii de Caz: Facem exerciții practice și analizăm cazuri reale pentru a înțelege mai bine cum să adaptezi numerologia în relațiile tale.

Ce-ți iei din acest workshop:

 • Îmbunătățirea Relației de Cuplu: Afli ce vă face compatibili și ce vă face complementari, pentru a avea o relație echilibrată și fericită.
 • Autocunoaștere și Dezvoltare Personală: Descoperi mai multe despre tine și partenerul tău și cum să folosești aceste informații pentru a crește împreună.
 • Suport Comunitar: Te alături unei comunități de oameni cu aceleași căutări, dorințe și nevoi ca ale tale, unde poți împărtăși experiențe și poți primi suport.

Dacă ai copii

 • Cu siguranță și ei vor beneficia mult din ceea ce afli și înveți din acest NumeroAtelier. Căci orice copil dorește să-și vadă părinții fericiți, indiferent dacă aceștia mai locuiesc sau nu împreună cu el.
 • Ca părinți, fie că vrem sau nu vrem, suntem obligatoriu inspirație pentru copiii noștri în ceea ce privește relațiile. Ceea ce trăiești în relația ta modelează percepția copilului tău despre viitoarele sale relații.

N-ai nevoie neapărat de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă deja ai cunoaștere în domeniu, vei consolida și vei contribui în același timp la dezvoltarea celorlalți.

Detalii Eveniment

 • Data: 10 și 11 iulie 2024, între 18.00 și 21.30
 • Durată: 2×3,5 ore = 7 ore de învățare, descoperiri, autocunoaștere și socializare. O experiență practică, plăcută  și utilă
 • Format: Online pe zoom, accesibil din confortul casei tale
 • Bonusuri Speciale: Primele 5 de înscrieri cu bilet întreg au parte de o sesiune de consiliere numerologică personalizată GRATUITĂ (45 de minute), la o dată ce o stabilim împreună.

Înscrie-te Acum!

Nu rata ocazia asta de a aduce (mai multă) armonie în relația de cuplu. Înscrie-te acum și descoperă acel ”ceva” care să te bucure de relațiile tale, prin cunoașterea numerologiei!

Să ne (re)vedem cu drag,

Bogdan Ungureanu

Numerolog (Acreditat de Asociația Numerologilor din România)
Coach și Terapeut de cuplu

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Detalii

Începe:
iulie 10 @ 18:00
Se termină:
iulie 11 @ 21:00
Cost:
lei690.00- lei840.00
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , ,

Organizator

Bogdan Ungureanu
Email
contact@bogdanungureanu.ro
Vezi site-ul web Organizator