Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.

Cifra lipsă. Vector ZERØ în numerogramă. NumeroAtelier online 22 iunie 2023

22 iunie 2023 @ 18:30 - 21:00

Virtual Event Virtual Event
lei120.00

Fiecare om este asemenea un muzician, care are de cântat o anume partitură  în viața personală și în viața Universală. Ca într-o orchestră a Cosmosului, fiecare din noi avem partea noastră de contribuție. La fel în cuplu, la fel în familie, la job sau oriunde altundeva ne aflăm în drumul nostru prin viață.

Unii dintre noi sunt asemenea unui solist vocal, alții sunt ca violoniștii, iar unii dintre noi au primit spre interpretare numai câteva note și măsuri, într-un anumit moment, în rest fiind doar ascultători și observatori ai celorlalți membri din orchestră, care trudesc continuu. Ai observat vreodată cum, într-o  orchestră simfonică, cel ce mânuiește talgerele sau timpanele are numai câteodată ceva de făcut, în marea majoritate stând și așteptând să-i vina rândul?

Ai putea spune că atunci când stă, el este zero, nu face nimic în cadrul general. Dar și când vine vremea și dă odată cu talgerele, contribuția sa se aude mai tare decât toți ceilalți muzicieni…

Așa se face că unii pare că muncesc toată viața și nu obțin mare lucru, iar alții parcă mai mult stau, dar la final apare că au creat mai mult decât toți ceilalți la un loc…

Cam așa este și cu cifra zero care apare în numerograma natală. Acum parcă nu se manifestă nimic, acum parcă se manifestă la maxim, de bubuie totul în jurul său și apare ceva extrem de semnificativ din acea acțiune puternică a lui zero.

În numerologie, ca și în viață, zero înseamnă NIMIC, lipsă. Dar tot zero înseamnă TOTUL! 

Care sunt avantajele și dezavantajele pe care le ai când anumite cifre lipsesc explicit din numerograma natală?    

Fac de ani de zile NumeroAteliere, numerograme private și cursuri de Numerologie și am observat că invariabil oamenii se încurcă cel mai mult când vine vorba despre a interpreta cifrele lipsă.

Este cifra lipsă din numerograma ta un blestem sau o binecuvântare?

  • Ce înseamnă atunci când o cifră sau mai multe nu apar explicit în numerograma ta natală?
  • Ce înseamnă pentru tine când fiecare dintre cele 9 cifre sunt înlocuite de absolutul zero?
  • Dar ce iese în evidență atunci când mai multe linii (vectori) din numerogramă au valoarea zero?
  • Cum interpretăm fiecare cifră lipsă (care nu apare explicit în numerograma ta) și cum te încurcă și te ajută asta prin viață?
  • Care e ”capcana” lui zero?
  • Care este impactul cifrelor ”lipsă” și a vectorilor zero în comportamentele și în viața ta personală și în relația de cuplu? Dar în relația cu copilul tău?
  • Care sunt avantajele pe care le ai prin cifrele care lipsesc din numerograma ta, a copilului tău sau a partenerului de cuplu?
  • Ce calități ai acolo, ascunse în ”nimicurile” – ”lipsurile” care te reprezintă? Ce avantaje și dezavantaje există pentru tine în aceste cazuri?

Ține cont că aceste aspecte sunt valabile de-a lungul întregii tale vieți, te lovești de ele când ți-e lumea mai dragă, de aceea le și pun într-un atelier dedicat acestui subiect. 

Despre toate acestea, pe 22 iunie 2023 de la ora 18:30, pe Zoom online, la un NumeroAtelier practic, adresat ție, fie că NU ai habar de numerologie, fie că deja studiezi acest domeniu fascinant.

NumeroAtelierul acesta este practic și util oricărui om pasionat de auto-cunoaștere și dezvoltare

Vino la mine să te întâlnești cu tine!

Participarea costă 150 de ron (dacă nu ai deja abonament la Numeroatelierele mele cu tematică)

Să ne revedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu
Numerolog (Acreditat de Asociația Numerolgilor din România)
Coach și Trainer

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
22 iunie 2023
Time:
18:30 - 21:00
Cost:
lei120.00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Organizer

Bogdan Ungureanu
Email
contact@bogdanungureanu.ro
View Organizer Website