Mentorat și coaching

Vino la mine să te clădești pe tine!

Îți dorești să lucrăm amândoi, pentru a te ține în formă și a te dezvolta și căpăta mai multă experiență și încredere în lucrul cu oamenii, prin numerologie. Vrei să ai cu cine vorbi despre pasiunea ta și cum să faci să obții claritate, răspunsuri și sprijin în timp ce practici numerologia cu pasiune și drag. 

Vrei ghidare, sprijin, susținere, informații și suport specific din partea mea.

Sesiuni individuale online sau la cabinet

Mentorat pentru numerologi practicanți

Sesiuni la cabinet sau online (pe Zoom)

Ghidare, sprijin, susținere și suport specific, bazate pe experiența mea de numerolog, coach și mentor, practician de 10 ani încoace.

În plus, primești ascultare, dialog sincer,  informații prețioase și recomandări care să te ajute să elimini blocajele ce te opresc acum să crești și să te dezvolți ca numerolog practicant – fie că ai sau încă nu ai obținut acreditare COR.  

În cadrul sesiunilor noastre îți pun la dispoziție toată cunoașterea și experiența mea profesională și de viață, într-un cadru intim și confidențial, în care să afli cum să te organizezi  mai bine pentru a practica numerologia corect și onest și a câștiga și banii pe care îi meriți cu adevărat din asta.

De-a lungul sesiunilor vom vorbi atât despre organizarea activității de numerolog, cât și despre situații concrete, potențiale probleme și dileme care îți apar în practica ta, precum și soluțiile și alegerile potrivite pentru tine în fiecare moment.

Îți voi oferi ceea ce am căutat și eu mereu, mai ales în perioada de început, când, deși știam informații din numerologie, nu știam ce să fac cu ele ca să mă simt valoros în viața mea și a celorlalți. Și cum să fac să și câștig suficienți bani ca profesionist, fără să mai am și alte joburi ca și ”cârjă” financiară.  Vrei și tu așa ceva? Vino la mine să te dezvolți pe tine! 

Ce spun alții

Am ascultat discuția noastră din ședința de coaching. Este magnific ce știi să faci cu oamenii, cum duci discuția astfel încât omul să ajungă la înțelegerea blocajelor care îl împiedică să ia decizii, să acționeze... Mulțumesc cu recunoștință pentru timpul acordat! E cel mai bine "câștigat" timp de mulți ani încoace!

Mi s-a părut interesant că într-adevăr am constatat că reuşesc să mă descurc singură după ce am învățat Numerologie de la Bogdan!

Îți mulţumesc! Ești minunat! Am găsit toate răspunsurile dorite şi intuite!

Oamenii aleg mentorat pentru că

Au nevoie să se sfătuiască și să afle mereu ceva nou

Vrei să-ți verifici cunoașterea și cauți să te inspiri din cum fac eu, în practica mea zilnică de numerolog profesionist, pentru a te așeza mai bine la rândul tău, pe această direcție.
Așa cum fiecare elev învață de la un profesor, medicul se tratează la alt medic, stomatologul merge la alt stomatolog, iar psihoterapeutul face terapie cu alt psiholog și se supervizează în practica sa, așa și tu înțelegi că un numerolog are nevoie de un alt numerolog cu care să se consulte și din a cărui experiență să învețe ceva nou.

Au întrebări specifice, nelămuriri și confuzii

Când aflăm lucruri noi, care ne pasionează și ne entuziasmează, apar și întrebările, neîncrederea și nevoia de a verifica și a testa. Apar îndoielile că noi am putea, apare teama de a nu greși și anxietatea. Ne trezim că vrem să facem lucruri și ceva ne oprește.
Teama de a cere bani pentru serviciile noastre, îndoiala și confuzia asupra valorii a ceea ce am avea de oferit altora ne poate bloca să cerem și să oferim valoare reală, inclusiv financiară. Vrei să știi cum capeți încredere să prețuiești corect financiar munca de numerolog pasionat.
Primești întrebări specifice de la alți oameni și ai nevoie să le discuți cu cineva.

Vor mai multe informații și detalii

Cauți mereu informații noi, în plus față de ceea ce deja știi din cursurile de numerologie pe care le-ai urmat. Vrei să combini ceea ce știi cu ceea ce știu eu și apoi să îți faci propriile alegeri despre ce informații sunt sau nu valoroase și folositoare mai departe.
Afli noi surse de cunoaștere și le consolidezi pe cele deja existente.
Ai aflat informații noi din diverse surse și dorești să le discuți, să le verifici, să le filtrezi pe cele care sunt corecte.

Se pregătesc continuu ca profesioniști în consiliere numerologică

Pentru că nu vrei să rămâi numai la studiu individual, ci vrei să ajuți, să ghidezi și să sprijini și alți oameni să se descopere și să-și facă viața mai bună, mai frumoasă, mai împlinitoare. Și ai nevoie și tu, ca oricare alt om, de cineva cu experiență bogată, alături de care să crești.
Cauți calea ta de a te promova și a atrage oameni (clienți) la sesiunile tale de consiliere.

Vor să-și deschidă cabinet de consiliere numerologică

Plănuiești să renunți la jobul curent și să îți deschizi un cabinet de practică numerologică, din care să câștigi bani legal, respectând toate normele și ai nevoie de îndrumare de la cineva care deja a trecut prin acest proces.
A ști numerologie nu este același lucru cu a practica onest, legal și corect numerologia. A ști informații din numerologie nu e suficient pentru a ține propriile cursuri și ateliere.
A vorbi în fața oamenilor, fie că e fizic, într-o sală, sau online, pe zoom poate fi o mare piatră de încercare. Te pot ajuta să depășești aceste obstacole și să te simți împlinit(ă) prin asta. Și să câștigi și bani, devenind liber profesionist în acest domeniu nobil: lucrul cu oamenii și cu sufletul lor.

În caz că te-ai întrebat

Mentoratul este, în esență, o relație de interacțiune complexă dintre un mentor, care are experiență în domeniul vizat și un stagiar – o persoană care este suficient de smerită să accepte că are mai puțină experiență și caută îndrumare în această relație de mentorat. Orice stagiar poate fi, la rândul său, un mentor pentru alți oameni.

Atunci când vrei să te dezvolți într-un domeniu, un mentor poate fi acel ghid și confident cu experiență care să te ajute să prinzi ”viteză”, fără provoci ”accidente” ție sau altcuiva.

Un program de mentorat este un proces, care se desfășoară pas cu pas, în timp, către anumite țeluri, dinainte stabilite.

 • Sesiuni online (Zoom sau WhatsApp) sau la cabinet, în București
 • Durată sesiune: 60 – 75 de minute. Durată program: minim 3 săptămâni (o sesiune pe săptămână)
 • Participanți: Tu și eu
 • Frecvența sesiunilor o stabilim împreună – săptămânal, bi-lunar, lunar și/sau uneori ad-hoc (în funcție de nevoile tale).
 • De regulă, între două sesiuni de mentorat e necesar să treacă măcar 7 zile 
 • Un program de mentorat este un proces, care se desfășoară pas cu pas, în timp, către anumite țeluri, dinainte stabilite. La fiecare întâlnire, facem o evaluare pentru a observa progresul, a da deoparte blocajele care apar, inerent, pe parcurs și a ajusta obiectivele la nevoile tale reale din fiecare moment.

Fiecare sesiune are tariful ei în dependență de pachet, prețurile variind între 234 si 390 de lei pe sesiune.

Poți obține discount-uri dacă alegi mai multe sesiuni sau pachetele aflate în promoție.

O singură sesiune = 390 de lei – în cazuri punctuale, când ai ceva foarte specific de lămurit. Altfel, cu o floare nu faci primăvară, deja știi asta!

Pachetele pe care ți le propun îți aduc și reduceri considerabile de preț și îți oferă reala creștere pe care o dorești:

3 sesiuni = 996 ron (15% reducere)

5 sesiuni = 1560 ron (20% reducere)

7 sesiuni = 1911 ron (30% reducere)

10 sesiuni = 2340 ron (40% reducere)

Sigur că da! Primești factură fiscală. Poți folosi cardul firmei tale și primești factura fiscală deductibilă pentru firma ta.
Pentru asta e important să treci datele firmei la informațiile de facturare.

Da, se poate achita cu carrd bancar, cu numerar sau prin transfer bancar. Indiferent dacă vrei sesiuni individuale, dacă vrei să participi la unul din evenimentele organizate de mine sau dacă  te înscrii la un curs online, scrie-mi mesaj pe whatsapp și te îndrum: 0722 626 606

Tarife

5 variante, la alegere

1 sesiune

Punctual
RON 390
 • O singură sesiune de Mentorat
 • Recomandate în situații punctuale/urgente
 • Sesiune online sau la cabinet în București
 • Primești înregistrarea sesiunii, la cerere
 • Cu o floare nu faci primăvară!

3 sesiuni

15% reducere
RON1170
RON 996
 • Saptămânal, Bi-lunar sau lunar, la alegere
 • Alegi tu temele de discuție, eu te ghidez
 • Lucrăm și decidem împreună următorii pași de acțiune
 • Primești înregistrarea sesiunilor, la cerere

5 sesiuni

20% reducere
RON1950
RON 1560
 • Saptămânal, Bi-lunar sau lunar, la alegere
 • Alegi tu temele de discutat, eu te ghidez
 • Lucrăm și decidem împreună următorii pași de acțiune
 • Primești înregistrările sesiunilor, la cerere
Popular

7 sesiuni

30% reducere
RON2730
RON 1911
 • Săptămânal, Bi-lunar, sau lunar, la alegere
 • Alegi tu temele de discuție, eu te ghidez
 • Lucrăm și decidem împreună următorii pași de acțiune
 • Primești înregistrările sesiunilor, la cerere

10 sesiuni

40% reducere
RON3900
RON 2340
 • Săptămânal, Bi-lunar, sau lunar, la alegere
 • Alegi tu temele de discuție, eu te ghidez
 • Lucrăm și decidem împreună următorii pași de acțiune
 • Primești înregistrările sesiunilor, la cerere
Eficient

* Plățile efectuate cu cardul pe acest site sunt procesate de către procesatorul de plăti STRIPE. Dacă vrei să afli mai multe citește aici despre politica de prelucrare a datelor personale.

 ** Pentru transfer bancar sau plată prin Revolut dă-mi un mesaj pe whatsapp la +40722 626 606