Numerogramă

Îți dorești să afli despre tine sau despre cineva drag ție, prin intermediul profilului numerologic. Vrei să știi ce ai de făcut concret acum spre a schimba ceea ce te oprește să te simți mai bine în viața ta.

Sesiuni la cabinet, online sau numerogramă înregistrată

Numerogramă:

Sesiuni la cabinet, online pe Zoom sau numerogramă înregistrată

Personală

Ești derutat și nu știi ce alegeri să faci în diverse situații. Orice problemă are soluții. Poate că nu le vezi, în acest moment sau ai obosit să le cauți de unul singur. Vrei să știi ce ai de făcut concret acum spre a schimba ceea ce te oprește să te simți mai bine în viața ta. Îți dorești să afli despre tine sau despre cineva drag ție, prin intermediul profilului numerologic.

Primești numerograma natală și înregistrarea sesiunii, la cerere. În plus, primești ascultare, dialog sincer, ghidare, sprijin, recomandări și unelte simple și practice care să te ajute să te autocunoști și să elimini blocajele care te opresc să te dezvolți corect și să te bucuri de viața ta.  

Orice problemă are soluții. Poate că nu le vezi, în acest moment sau ai obosit să le cauți de unul singur. În cadrul sesiunilor cu mine, îți ofer timp pentru tine și îți pun la dispoziție un cadru intim, în care să te simți în siguranță pentru a-ți pune pe ”masă” frământările, frustrările și căutările interioare. Un cadru în care să te regăsești pe tine, în care să descoperi clar și surprinzător de exact informații despre calitățile tale, despre ce te bucură sau ce te blochează și te frustrează, ce-ți dă putere și la ce opui rezistență, ce te face special, ce te inspiră, te motivează și te face să te simți cu adevărat împlinit.

De cuplu

Numerograma cuplului arată compatibilitatea dintre cei doi membri și identifică soluții pentru a diminua tensiunile și divergențele care pot apărea… Dintre toate relațiile pe care fiecare dintre noi le dezvoltăm prin viață, relațiile de cuplu (de iubire) sunt cele mai aducătoare de bucurie, dar și de provocări și suferință.

Primești profilul numerologic (numerograma cuplului), din care reiese compatibilitatea, complemetaritatea și funcționalitatea dintre cei doi membri ai cuplului. Cu alte cuvinte, cunoști dinamica, punctele forte și punctele slabe ale relației.

Alături de mine, vei descoperi și mai în profunzime cum este partenerul tău, ce tip de personalitate are, ce îl motivează și ce nu, ce își dorește, de fapt, de la tine și de la relație. În felul acesta vei învăța cum să armonizezi relația de cuplu, printr-o comunicare eficientă, pe limbajul  partenerului. Ca să te audă și să te înțeleagă cu adevărat.

Relația cu copilul

În cadrul acestor sesiuni îți voi oferi uneltele necesare pentru a învăța cum să îți îndrumi copilul în orientarea lui spre o școală potrivită, un profil potrivit lui (real vs uman) și cum să îl sprijini în alegerea unei cariere profesionale potrivite pentru el.

Poți descoperi informații importante despre calitățile și talentele native ale copilului tău, îl poți ghida în descoperirea pasiunilor și a ceea ce îl motivează și îl stimulează (sport, muzică, literatură, științe exacte, creativitate, carieră). În cadrul acestor sesiuni îți voi oferi spațiul și uneltele necesare pentru a învăța cum să îți îndrumi copilul în orientarea lui spre o școală potrivită, un profil potrivit lui (real vs uman) și cum să îl sprijini în alegerea unei cariere profesionale potrivite pentru el.

Plan profesional

Dacă vrei să îți redescoperi calitățile și talentele tale pentru a-ți alege job-ul potrivit ție sau pentru a-ți da seama cum le poți folosi la maximum la actualul tău loc de muncă sau dacă pur și simplu ți-ai pierdut entuziasmul la job și vrei să-l recapeți, am creat o sesiune ideală pentru tine. Pentru că, atunci când găsim cariera potrivită pentru noi, apare prosperitatea și o stare interioară de bine.

În cadrul acestei sesiuni de consiliere, te voi ghida dacă esti în căutarea unei noi direcții profesionale potrivite ție, care să-ți aducă satisfacții și beneficii materiale sau dacă ai nevoie de sprijin și îndrumare în noul tău business.

De asemenea, voi fi alături de tine, te voi sprijini și-ți voi pune la dispoziție un cadru optim, în care să te “aduni” dacă ți-ai pierdut jobul și nu știi încotro să te îndrepți profesional. Spre a-ți găsi o nouă direcție, potrivită ție pe mai departe. 

Ce spun alții

Am ascultat discuția noastră din ședința de coaching. Este magnific ce știi să faci cu oamenii, cum duci discuția astfel încât omul să ajungă la înțelegerea blocajelor care îl împiedică să ia decizii, să acționeze... Mulțumesc cu recunoștință pentru timpul acordat! E cel mai bine "câștigat" timp de mulți ani încoace!

Simt de parcă aş fi ajuns într-o oază de linişte. Sper să fiţi la fel de feiriciţi (măcar) aşa cum sunt eu după fiecare întâlnire.

Mi s-a părut interesant că într-adevăr am constatat că reuşesc să mă descurc singură după ce am învățat Numerologie de la Bogdan!

Îți mulţumesc! Ești minunat! Am găsit toate răspunsurile dorite şi intuite!

Îți mulţumesc! Ești minunat! Am găsit toate răspunsurile dorite şi intuite!

Multumesc frumos pentru toate informațiile primite pe parcursul atelierului. A fost extraordinar! Sunt încă un bebe în tainele numerologiei, dar cu ajutorul tău, al echipei și restul colegiilor, știu și cred cu tărie că voi crește 😁😊 Îți mulțumesc!

Oamenii vin la mine pentru că

Sunt derutați și nu știu ce alegeri să facă în diverse situații

Vrei să știi ce ai de făcut concret acum spre a schimba ceea ce te oprește să te simți mai bine în viața ta.

Pentru a îmbunătăți relația în care se află și a înțelege mai bine partenerul

Dintre toate relațiile pe care fiecare dintre noi le dezvoltăm prin viață, relațiile de cuplu (de iubire) sunt cele mai aducătoare de bucurie, dar și de provocări și suferință.

Au copii școlari sau adolescenți cu care relaționează greu

Poți descoperi informații importante despre calitățile și talentele native ale copilului tău, îl poți ghida în descoperirea pasiunilor și a ceea ce îl motivează și îl stimulează (sport, muzică, literatură, științe exacte, creativitate, carieră).

Vor să știe ce li se potrivește pentru a se dezvolta profesional

Pentru că, atunci când găsim cariera potrivită pentru noi, apare prosperitatea și o stare interioară de bine.

În caz că te-ai întrebat

Vrei să afli ce spune data nașterii și numele tău, despre tine.

Cauți să știi care îți sunt calitățile native, dorințele, aspirațiile, destinul și perioadele cu schimbări semnificative din viață.

Îți dorești să cunoști ce te ajută și ce te încurcă pe linia destinului tău, ce obstacole, provocări întâlnești și cum să le depășești cu mai multă ușurință.

Te interesează ce oportunități ai la dispoziție și cum să le folosești cât mai bine pentru tine. Îți dorești o prognoză despre perioada următoare pe care o ai de parcurs și care sunt direcțiile pe care să te concentrezi în acest an și anii ce urmează. 

 • Sesiune față în față (pe Zoom sau WhatsApp) sau fizic, la cabinet, în București
 • Durată: 1 oră
 • Participanți: tu și eu

sau

Sesiune înregistrată video de mine și trimisă ție să o vizionezi când vrei, de câte ori vrei

 • Durată: 45 – 60 minute
 • Livrare în maxim 14 zile de când faci comanda

Fiecare tip de sesiune are tariful ei, prețurile unei sesiuni variind între 390 și 480 de lei.

Poți obține discount-uri dacă alegi mai multe sesiuni sau pachetele aflate în promoție.

Firma noastră emite factură fiscală pentru fiecare client. Poți folosi cardul firmei pentru plata sesiunii și primești factura fiscală deductibilă pentru firmă. Pentru asta e important să treci datele firmei la informațiile de facturare.

Da, se poate achita numerar sau cu transfer bancar. Indiferent dacă vrei o numerogramă, dacă vrei să participi la unul din evenimentele organizate de mine sau dacă vrei să te înscrii la un curs online, scrie-mi un mesaj pe whatsapp și te îndrum: 0722 626 606

Tarife

 *Pentru transfer bancar sau plată prin Revolut dă-mi un mesaj pe whatsapp la +40722 626 606

Sesiune Individuală

Întâlnire Online Sau La Cabinet
RON 480
/ 1 sesiune
 • Numerogramă personalizată
 • O poți oferi cadou cuiva drag
 • Sesiune online sau la cabinet în București
 • Putem avea dialog, te ascult și îți răspund la întrebări și nelămuriri
 • Primești înregistrarea sesiunii online, la cerere

Numerogramă înregistrată

Material video
RON 390
/înregistrare
 • Analiză și prognoză personalizată
 • Înregistrare video a numerogramei natale
 • O asculți când ai timp
 • Analiză personală, de cuplu, relația cu copilul sau profesională
 • O poți oferi cadou cuiva drag

Pachet 3 sesiuni individuale

19% reducere
RON1440
RON 1190
/3 sesiuni
 • Poți să le faci cadou
 • Alegi tu temele de discuție
 • Alegi tu formatul, data și ora
 • Personală, de cuplu, relația cu copilul sau profesională
 • Auto-cunoaștere și soluții la probleme

Pachet 3 Numerograme Înregistrate

15% reducere
RON1170
RON 900
/3 sesiuni
 • Poți să le faci cadou
 • Pot fi vizionate repetat
 • Le asculți când ai timp
 • Personalizate pentru tine și cei dragi ție
 • Le primești în maxim 7 zile lucrătoare

Plățile efectuate cu cardul pe acest site sunt procesate de către procesatorul de plăti STRIPE. Dacă vrei să afli mai multe citește aici despre politica de prelucrare a datelor personale.