Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
 • This event has passed.

Armonie. Tu ca tine, tu ca lumea – NumeroAtelier 15 februarie 2023

15 februarie 2023 @ 18:30 - 20:30

Virtual Event Virtual Event
lei210.00 – lei735.00

Ziua de naștere spune multe despre tine și cine ești tu, despre despre lentila prin care tu percepi realitatea încă de la naștere și cum îți construiești această percepție toată viața ta. Luna nașterii vorbește despre personalitate și despre lentila prin care te văd ceilalți… Și acestea două sunt, de multe ori, extrem de diferite, și rămân valabile întreaga ta viață.

Faptul că suntem (aparent) asemănători fizic nu înseamnă că suntem la fel și în comportamente, dorințe, aspirații, nevoi și așteptări. Mulți oameni – poate și tu – se comportă aproape toată viața pentru a face față cerințelor celorlalți. Și uită adesea de ei înșiși.

Alți oameni ajung invers, rămân blocați numai în lumea lor și nu reușesc să se mai conecteze cu ceilalți, nu-și mai fac relații sau le pierd ușor….

Realitatea noastră exterioară este compusă – în prima fază a vieții – în majoritate – din interacțiunea cu părinții. Ei sunt conexiunea noastră cu exteriorul. Părinții sunt primii noștri ”inginerii de soft”, programatorii inițiali ai unei mari părți din lumea noastră. Apoi lumea aceasta se lărgește, apar oameni noi, alții dispar.

Doar tu cu tine rămâi mereu împreună. Mai multă armonie și găsirea unui echilibru între Tu cu tine și Tu cu ceilalți te ajută să faci față mai ușor problemelor cotidiene și vieții în întregime și îți aduce mai multă bucurie și sens.

Vino miercuri, 15 februarie 2023 la NumeroAtelierul pe care îl fac pe Zoom online de la ora 18:30, ca să afli cum să faci armonie între Tu ca Tine și Tu ca ceilalți cu care relaționezi, din ceea ce ”spune” data nașterii despre tine.

O să afli multe lucruri interesante și folositoare pentru tine din :

  • Caracterul și personalitatea ta și domeniile de viață unde ai potențialul maxim, descrise de data nașterii
  • Ce spune ziua nașterii despre tine, personalitatea ta, care este a doua ta natură, cum ești tu în firea ta, ce-ți aduce bucurie interioară.
  • Ce spune luna nașterii despre cum te percepe lumea și așteaptă de la tine să te comporți. Care e masca socială pe care o porți și o arăți celorlalți, care este personalitatea ta?
  • La ce aspecte să dai mai multă importanță în legătură cu anumiți membrii ai familiei în care te-ai născut
  • Cum să aduci mai multă armonie în relația cu tine și cu ceilalți
  • Care sunt contextele în care te manifești cu cel mai mult entuziasm și creativitate
  • Cum să te conectezi mai natural și mai pe ”limbajul” lor cu copilul tău, cu partenerul tău de cuplu, cu părinții tăi, cu colegii din echipa de la job și cu oamenii, in general

NumeroAtelierul este cât se poate de practic și este valoros și dacă nu ai habar de Numerologie (poți veni și dacă fugeai de matematică în școală, pentru că nu e despre matematică!), dar și dacă deja ai cunoștințe de numerologie și vrei să te dezvolți mai mult, practicând pe bune.

Locurile sunt limitate, căci vreau să lucrez cu fiecare în parte, dar posibilitățile de creștere și dezvoltare rămân nelimitate.

Înscrierea se face prin butonul de mai jos

Participarea costă 210 lei, dacă nu ai deja abonament la numeroatelierele mele.

Hai să aducem mai multă armonie în noi și între noi și ceilalți!

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,

Bogdan Ungureanu

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
15 februarie 2023
Time:
18:30 - 20:30
Cost:
lei210.00 – lei735.00

Organizer

Bogdan Ungureanu
Email
contact@bogdanungureanu.ro
View Organizer Website