Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.

Vibrația nașterii. NumeroAtelier online

19 aprilie 2023 @ 18:30 - 20:30

Virtual Event Virtual Event
lei150.00 – lei500.00

O să experimentezi ceva care contribuie la mai multă claritate despre tine și către ce te (a)trage viața. Și te ajută să știi ce ai de făcut mai departe, tu, pentru tine.

Căutând pe Internet despre cele mai căutate cuvinte legate de Numerologie, am găsit că Cifra Destinului este prezentată și pusă la loc de cinste în căutăril.

Sunt multe site-uri unde te învață să calculezi cifra Destinului și ți se dau și descrieri despre fiecare cifră… Așa că de ce să mai vin și eu cu tema asta? Și de ce să mai vii și la acest NumeroAtelier?

Pentru că e foarte posibil ca de la mine să afli ceva ce nu poți afla nicăieri în altă parte. Despre tine, pentru tine și de valoare.

Ceea ce-ți spot spune eu ție e mult mai mult decât poți afla de pe internet și se referă exact, practic și concis la data nașterii tale, la Cifra Destinului, la calitățile și potențialul tău nativ care este descris de vibrația nașterii.

Treaba mea este să-ți spun și să-ți ofer ceva valoros ca viața ta să capete mai mult sens. Și vei avea Aha-uri! 

Fiecare om are o anumită destinație în viața asta. Asta înseamnă că și eu și tu avem fiecare Destinul său. Avem o direcție și un sens pe care mergem prin viață. Linia Destinului nu este dreaptă și are niste jaloane pe care viața ne pune să le urmăm, fie că ne place sau nu ne place, fie că vrem sau nu vrem.

Gândurile ne influențează enorm emoțiile, care la rândul lor ne clădesc alegerile și respectiv acțiunile, care ne clădesc caracterul, ce ne cladeste destinul în fiecare moment.

Cifra destinului este si unul din numerele tale norocoase. Dar nu e numai atât. E mult mai mult de atât.

Vino pe 19 aprilie 2023 de la 18:30 la NumeroAtelierul online despre vibrația datei de naștere, Cifra Destinului și Calea către acest destin. O să experimentezi ceva care contribuie la mai multă claritate despre tine și către ce te (a)trage viața. Și te ajută să știi ce ai de făcut mai departe, tu, pentru tine.

Vino să afli despre GPS-ul tău, pe care dacă-l urmezi, îți faci drumul lesne și viața mai ușoară decât dacă ai merge orbește, la nimereală…

N-ai nevoie de cunoștințe de numerologie ca să participi, iar dacă știi deja numerologie, cu atât mai bine, vei putea aprofunda și practica mai mult.

Locurile sunt limitate, dar posibilitățile de creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Participarea costă 150 de lei (adică 30 de euro) – dacă nu ai abonament.

Hai să ne aducem mai multă claritate și stare de bine pe drumul către propriul nostru Destin!

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,

Bogdan

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
19 aprilie 2023
Time:
18:30 - 20:30
Cost:
lei150.00 – lei500.00
Event Category:

Organizer

Bogdan Ungureanu
Email
contact@bogdanungureanu.ro
View Organizer Website