Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.

Armonie. Tu cu tine, cu celălalt, cu lumea – NumeroAtelier 28 martie 2024

martie 28 @ 18:30 - 20:30

Virtual Event Virtual Event
lei210.00

Ziua de naștere spune multe despre tine, despre lentila prin care tu vezi realitatea încă de la naștere. Luna nașterii vorbește și ea despre lentila prin care te văd ceilalți… Și acestea două sunt, de multe ori, extrem de diferite, și rămân valabile întreaga ta viață.

Faptul că suntem (aparent) asemănători fizic nu înseamnă că suntem la fel și în comportamente, dorințe, aspirații, nevoi și așteptări. Mulți oameni – poate și tu – se comportă aproape toată viața pentru a face pe plac celorlalți. Și uită adesea de ei înșiși.

Alți oameni ajung invers, rămân blocați numai în lumea lor și nu reușesc să se mai conecteze cu ceilalți, nu-și mai fac relații sau le pierd ușor….

Realitatea noastră exterioară este compusă – în prima fază a vieții – în majoritate – din interacțiunea cu părinții. Ei sunt conexiunea noastră cu exteriorul. Părinții sunt primii noștri ”inginerii de soft”, programatorii inițiali ai unei mari părți din lumea noastră. Apoi lumea aceasta se lărgește, apar oameni noi, alții dispar.

Anturajul se modifică permanent…

Numai tu ești mereu cu tine.
Mai multă armonie cu tine, cu cei apropiați și cu lumea întreagă te ajută să faci față mai ușor vieții și să găsești satisfacții și bucurii în ea.

Vino pe 28 martie la NumeroAtelierul pe care îl fac pe Zoom online de la ora 18:30 la 21:00, ca să afli mai multe despre:

  • Cum să te înțelegi tu pe tine și calitățile tale intime, ce nevoi și dorințe ai și cum să găsești căile potrivite pentru a ți le îndeplini
  • Ce spune ziua nașterii despre tine, personalitatea ta, care este a doua ta natură, cum ești tu în firea ta, ce-ți aduce bucurie interioară.
  • Ce arată luna nașterii despre cum te percepe lumea și se așteaptă de la tine să te comporți când nu ești numai tu cu tine. Care e masca socială pe care o porți și o arăți celorlalți
  • La ce aspecte să dai mai multă importanță în legătură cu anumiți membrii ai familiei
  • Cum să aduci mai multă armonie între cum ești tu cu tine, cu celălalt și cu lumea
  • Care sunt contextele în care te manifești cu cel mai mult entuziasm și creativitate. Ce te motivează și ce te de-motivează serios
  • Cum să te conectezi mai natural și mai pe ”limbajul” comun cu copilul tău, cu partenerul tău, cu părinții tăi, cu colegii din echipa de la job și cu oamenii, in general

NumeroAtelierul este valoros și dacă nu ai habar de Numerologie (poți veni și dacă fugeai de matematică în școală, pentru că nu e despre matematică!), dar este valoros și dacă deja ai oarece cunoștințe în domeniu și vrei să te dezvolți mai mult, practicând și înțelegând mai bine cum e pentru tine armonia.

Locurile sunt limitate, căci vreau să acord atenția mea fiecărui participant în parte, dar posibilitățile tale de creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Pentru a te înscrie, e suficient să iei bilet și vei primi automat linkul de zoom

Participarea costă 210 de lei

Hai să aducem mai multă armonie în noi și între noi și ceilalți!

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Cu drag,
Bogdan Ungureanu

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Participare NumeroAtelier
Acces online la NumeroAtelier. Primești automat pe email linkul de zoom, după achitarea biletului
lei210.00
0 available
Sold Out

Details

Date:
martie 28
Time:
18:30 - 20:30
Cost:
lei210.00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Bogdan Ungureanu
Email
contact@bogdanungureanu.ro
View Organizer Website