Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.

Joia de Numero – Numeroatelier de practică 4 aprilie 2024

aprilie 4 @ 18:30 - 20:30

Virtual Event Virtual Event
lei210.00

Adevărata cunoaștere și înțelegere vine cu adevărat NUMAI în URMA practicii și experienței pe care fiecare dintre noi o parcurgem efectiv, cu corpul, mintea și sufletul. Și asta se aplică și când vine vorba despre dezvoltarea și evoluția personală de fiecare zi. Este valabil în orice aspect al vieții și al trăirii vieții zi de zi. Și bineînțeles că și când vine vorba de a învăța cu adevărat Numerologie, tot practica și experiența cu alți oameni este cea mai tare metodă de a progresa.

Sunt mulți dintre aceia care s-au apucat să învețe, au fost la cursuri și ateliere, au citit și citesc continuu cărți de specialitate, dar asta nu le este îndeajuns pentru a simți cu adevărat că știu Numerologie și văd cu adevărat că fac pași concreți, rapizi și eficienți înainte – ca Numerologi.

Așa că, exclusiv pentru a practica (așa cum mulți oameni merg la sala de fitness pentru întreținerea corpului fizic) am creat niște NumeroAteliere în care să ne întâlnim pentru antrenamente, la Joia de Numerologie

Îți propun întâlniri online de cunoaștere și autocunoaștere practică prin NumeroCoaching! Ne antrenăm cu numerologia și cu coachingul!

Vezi că această combinație coaching cu Numerologie nu ți-o dă nimeni altcineva. În timpul acesta, lămurim dileme, găsim soluții la problemele pe care le întâmpinăm în viața noastră de acum, folosindu-ne (și) de analiza și studiul numerologiei. În plus,  socializăm, ne bucurăm să împărtășim unii altora din ceea ce știm și din ceea ce avem de oferit unii altora.

Joia de Numero nu este numai numerologie, ci este un spațiu în care creăm stare de bine și găsim răspunsuri și soluții concrete la situații concrete din viața noastră.

Facem numerograme ale celor cunoscuți, dar și ale oamenilor celebri în istoria umanității, ca să învățăm împreună. Și să fim împreună, să creștem și să împărtășim unii altora și din experiență și din entuziasmul ce-l avem. Sau, să ne regăsim entuziasmul în zilele în care acesta este lipsă la apel.

Eu îți ofer toată experiența și cunoașterea mea de om, apoi ca Numerolog, Coach și Trainer. Și îți ofer timpul meu și spațiul unde să te revezi cu cei din comunitatea pe care am strâns-o de-a lungul timpului.

Când are loc?

Joia de Numero are loc pe zoom online, de două ori pe lună, joia. Datele efective sunt anunțate din timp aici, pe site și pe grupul membrilor grupului respectiv, pe Whatsapp

Cât durează?

Începem de fiecare dată de la 18:30 și terminăm la 20:30, dar există posibilitatea sa ne mai lungim în anumite dăți peste ora 21:00, dacă dinamica grupului o cere.

Care este investiția ta?

Dacă vii doar la o singură Joia de Numero (la alegere), plătești participarea 210 lei. Dar nu faci mare ”primăvară” cu o floare, deja știi asta.

Pachetul de 5 întâlniri costă 500 de lei (24% reducere), iar pentru cel de 10 întâlniri investești numai 750 de lei (practic revin 75 de lei pe Numeroatelier – super reducere pentru acum)

Vino măcar la 5 întâlniri, dacă nu la următoarele 10, ca să primești cu adevărat valoare și să capeți experiență directă. Și socializare cu oameni care au aceeași pasiune ca tine.

Așa că te provoc să vii la toate antrenamentele ”Joia de Numero” și o să vezi cât de multă valoare și dezvoltare capeți ca practicant(ă) până la finalul anului!
Și capeți curajul de a face analize numerologice, de a te bucura de efectul lor asupra oamenilor și să câștigi și bani din asta, dacă vrei.

O să vezi că e o investiție mică financiară, pentru bogăția de cunoaștere și experiență pe care o primești în schimb, venind acolo.

În concluzie, apasă pe unul din butoanele de mai jos și alege varianta care îți este cea mai potrivită. Odată înscrierea făcută, vei primi de la mine detaliile de conectare online pentru eveniment

Eu abia aștept să ne întâlnim cât mai des la ”Joia de Numero”!
Hai, că împreună creștem și ne dezvoltăm cel mai frumos!

Te îmbrățișez cu drag,

Bogdan Ungurean

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
aprilie 4
Time:
18:30 - 20:30
Cost:
lei210.00
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,

Organizer

Bogdan Ungureanu
Phone
0722626606
Email
bogdan@numerosfera.ro
View Organizer Website